Team Nes G16 ble seriemestere etter mesterlig snuoperasjon

Mathias Scharning Lundberg

Mathias Scharing Lundberg og resten av Team Nes gutta har levert en fantastisk sesong som toppet seg med et velfortjent seriemesterskap

Team Nes – Kurland 3-2 (3-2)

Avslutningen på årets sesong for Team Nes G16 var som tatt ut av den beste spenningsfilmen. Før mandagens siste serieomgang så ledet Team Nes serien med 22 poeng, ett poeng foran motstander Kurland, som med seier ville snyte Team Nes fra å vinne serien helt på målstreken. Et senario som fort kunne bli en virkelighet. Alt lå til rette 80 minutter med neglebiting.

Lå under 0-2 – snudde og vant 3-2

Starten på kampen helte kaldt vann nedover ryggen på alle hjemmesupporterne som hadde tatt veien til Hvam kunstgress for å heie Team Nes frem til sesongens åttende seier. Gjestene fra Kurland brukte nemlig bare tre minutter på å ta ledelsen i kampen og innta toppen av tabellen. Nervene må ha spilt Team Nes gutta et puss, for det tok ikke mange minuttene før det plutselig stod 0-2. Den svei for et lag som var ubeseiret før den siste matchen.

Det tok litt tid før Team Nes-gutta fikk ristet av seg åpningssjokket og begynte å spille ball. Gjennom gode resultater så viste de at de kan slå alle lag, men da må alle mann opp i ringene og levere varene. Etter halvspilt omgang tok kaptein Marcus Solberg Damstuen ansvar og reduserte til 1-2. Målet ga vertene ny inspirasjon og tre minutter senere så utlignet Jone Risvik Paulsen til 2-2. Dermed tok Team Nes tilbake tabelledelsen etter å ha lånt den bort i tjue minutter. Fire minutter før pause sendte Marchus Solberg Damstuen spillere og supportere til himmels da han for første gang i matchen sendte Team Nes opp i ledelsen 3-2. En perfekt avslutning på første omgang.

Andre omgangen ble 40 minutter med nerve, spenning og sjanser til begge lag. Team Nes gutta kjempet som løver og bakerst stengte Mathias Scharning Lundberg buret. Kurland klarte ikke komme i kapp og måtte til slutt innse at Team Nes ikke bare var det beste laget i denne matchen, men i hele sesongen. Etter 80 særdeles lange minutter kunne Team Nes-gutta slippe jubelen løs for sesongens åttende seier og et meget velfortjent seriemesterskap.

Det betyr samtidig at gutta gikk ubeseiret gjennom sesongen. Åtte seiere og en uavgjort gjorde sitt til at laget vant serien med fire poeng ned til Kurland.