Team Nes G16 slo tilbake med seier over Nittedal etter surt tap for Lørenskog 3

Team Nes – Lørenskog 3 0-3 (0-1

Må øve mer på avslutninger

Kampen åpnet positivt for Team Nes-gutta på Haga gress. De førte kampen og produserte sjanser, men uten telende resultat. Etter 24 min går Lørenskog litt mot spillets gang opp i ledelsen. Resten av er jevnspilt uten at noen av lagene klarer å score

2 omg startet som 1 omg. TN produserer noen sjanser, men klarer ikke få mål. I det 67. og 68. minutt setter Lørenskog to mål på 2 minutter som dreper kampen helt. Derfra og ut styrer Lørenskog kamp helt.

Team Nes-trener Allan Hegli forteller at dette var en kamp der laget hans kunne tatt minst ett poeng, men at utfordringen lå i å omsette sjanser til mål. Spillemessig var det ikke så verst, men mangelen på effektiviteten fremover og personlige feil bakover gjorde sitt til at Lørenskog kunne reise fra Haga gress med tre poeng i sekken.

TN stilte med følgende tropp:Bjørnar Knapskog-Hope, Lars Christian Opsahl Garsjø, Jone Risvik Paulsen, Thomas Marsdal, Adrian Fauskrud Lorentzen, Birk Hansen Lindstad, Aleksander Pettersen, Kenneth Codera Marguez Larsen, Alexander Gran Andersen, Scott Hagen, Henrik Hansen Linstad, Stian Wåler Johansen og Herman Berg Smith

Nittedal – Team Nes 1-3 (1-2)

Fortjent seier til Team Nes

Etter 2 tøffe tap var Team Nes-laget veldig klare for å snu trenden mot Nittedal. Kampen startet jevnt, men etter 11 minutter kom Stian Wåler Johansen seg fri på  høyre side og sendte gjestene i ledelsen 0-1.

Etter det tar Team Nes over kampen spillemessig. Dessverre og mot spillets gang utigner Nittedal til 1-1 etter 28 minutter, men bortelaget fortsetter å kjøre på. Heldigvis gikk det ikke mange minuttene før Team Nes var tilbake i ledelsen. Etter 33 min peker dommeren på straffemerket og Herman Berg Smith setter ballen kaldt og roligi nettmaskene. Etter en god første omgang kunne TN gå i garderoben med 1-2 ledelse.

Team Nes styrer 2.omgangen fra start. De produserer masse sjanser, men som vanlig så er det å sette sjansene det som er problemet. Nittedal klarer sakte men sikkert å jobbe seg litt in i kampen midtveis i 2 omg. Dog uten å skape de store målsjansene. Gjestene står bra i rammen og gjør jobben sin foran keeper Joakim Årstad Olsen. Med ti minutter igjen å spille kommer avgjørelsen da Team Nes kommer på en overgang som Anders Huser setter i mål.

Team Nes-trener Allan Hegli har følgende å si om kampen:

• Med unntak av en periode i 2 omg så var dette en bra gjennomført kamp. God kontroll defensivt og brukbart framover.

Team Nes stilte med følgende tropp: Joakim Årstad Olsen, Petter Humstad Seland, Lars Christian Opsahl Garjsø, Jone Risvik Paulsen, Thomas Marsdal, Mads Sann Laget, Martin Nafstad Bjerkestrand, Anders Valberg, Anders Huser Bølge, Aleksander Petterersen, Kenneth Codera Marguez Larsen, Alexander Gram Andersen, Henrik Hansen Linstad, Stian Wåler Joahsnen og Herman Berg Smith