Team Nes G16 snudde irriterende tap for Rælingen 2 til knallmatch og seier mot Ull/Kisa 3

Team Nes – Rælingen 2 1-6 (1-4)

Gule kort og fem minutter i «fryseboksen» ble avgjørende

Dette ble en tøff kamp for Team Nes-gutta. Rælingen styrte det meste fra start og allerede etter 7 minutter scoret de sitt første mål. Hjemmelaget kom etter hvert litt mer inn i kampen og etter 19 minutter utlignet Sitan Wåler Johansen til 1-1. Dessverre tok det kun fire minutter før Rælingen var tilbake i ledelsen.

Etter en halvtimes spill fikk Team Nes sitt første av fire gule kort i kampen. I G16 klassen innebærer det at man må spille med en mann mindre i 5 min. (Noe TN gjorde i ¼ av kampen)

Rett etter at vertene var blitt fulltallig scoret Rælingen to mål på fire minutter. Den smellen rett før pause var to å ta med seg inn i garderoben etter første omgang.

Rælingen styrte store deler av andre omgangen. Team Nes gutta klarte aldri å få noe tak på verken ball eller motstandere og ble for det meste løpende imellom. Bortelaget gikk opp til 1-5 etter 59 minutter og sju minutter senere fastsatte de sluttresultatet til 1-6. Derfra og ut roet Rælingen på tempoet, men Team Nes klarte hadde resignert og klarte ikke skape noe særlig.

Team Nes-trener Allan Hegli konstaterte at de møtte et godt Rælingen lag, men at det var et stort steg bakover.

• Vi hang ikke sammen og klarte aldri å komme oss inn i kampen, sier misfornøyd trener til Nesfotballen.

Team Nes stilte med følgende tropp: Bjørnar Knapskog-Hope, Petter Humstad Seland, Lars Christian Opsahl Garsjø, Jone Risvik Paulsen, Thomas Marsdal, Mad Sann Laget, Martin Nafstad Bjerkestrand, Anders Valberg, Anders Huser Bølge, Aleksander Pettersen, Kenneth Codera Marguez Larsen, Alexander Gram Andersen, Henrik Hansen Lindstad, Stian Wåler Johansen og Hermann Berg Smith

———

Ull/Kisa 3 –Team Nes 0-3 (0-1)

Hele Team Nes-gjengen leverte en meget god kamp

Etter Rælingen-kampen bestemte gutta seg for feil prosenten i egen 16 måtte ned og at innsatsen måtte opp. Allerede på oppvarmingen merket Team Nes-trener Allan Hegli og resten av apparatet at det var en mer fokusert gjeng som var ute etter revansje.

Kampen starter bra og allerede etter 5 min sendte Stian Wåler Johansen Team Nes i ledelsen. Gutta fra Nes styrte mye av banespillet og produserte bra med sjanser. I løpet av 1. omg hadde de to avslutninger i tverrligger samt flere andre store sjanser. Men flere mål ble det ikke i 1. omg.

Hegli forteller at de ble enige om å fortsette med samme innsats i 2. omgang. Og det gjorde gutta til gangs. Sju minutter ut i omgangen kom Ander Huser Bølge seg fri på høyrekanten og satte inn 2-0 fra skrå vinkel.

Team Nes fortsatte å føre kampen og produserte masse sjanser. De bure og skulle puttet flere mål. Gutta var alene med keeper 3-4 ganger, men klarte ikke få ballen forbi Kisa-keeperen, som var eneste grunnen til at resultatet ikke ble større.

Etter 80 minutter klarte endelig bortelaget å omsette en av de store sjanse til mål. Stian Wåler Johansen jobbet seg fri på høyrekanten og fikk lagt inn til Aleksander Pettersen, som på blank goal ikke klarer å bomme. Med den scoringen fastsatte han også sluttresultatet til 0-3 til Team Nes.

Spillemessig en meget bra kamp. Produserer mye og har bra kontroll defensivt er den korte oppsummering fra en meget blid Team Nes-trener Allan Hegli.

Team Nes stilte med følgende tropp: Bjørnar Knapskog-Hope, Petter Humstad Seland, Lars Christian Opsahl Garsjø, Jone Risvik Paulsen, Emil Torbergsen Thorvik, Thomas Marsdal, Mad Sann Laget, Martin Nafstad Bjerkestrand, Anders Valberg, Anders Huser Bølge, Aleksander Pettersen, Kenneth Codera Marguez Larsen, Alexander Gram Andersen, Henrik Hansen Lindstad og Stian Wåler Johansen