Team Nes G16 vant viktig toppkamp

Gutter 16 år  3.divisjon  Holter – Team Nes 1-2 (1-1)

Team Nes-gutta reiste til borteoppgjøret mot Holter vel vitende om at de med seier ville holde Holter bak seg og samtidig sikre seg minimum en andre plass. Med tap ville Holter være opp på like mange poeng, samtid Kurland ville ta over serieledelsen.

Uavgjort til pause

Det er derfor en litt smånervøs, men innbitt gjeng som inntok naturgresset på Holter stadion onsdag ettermiddag. Kampen startet litt rufsete fra begge lagene, men etter 13 minutter klarte Henrik Hansen Lindstad å sende Team Nes i ledelsen. Den stillingen holdt seg til det var spilt 38 minutter. Da utlignet hjemmelaget og lagene var like langt.

Mads Sann Laget ble matchvinner fra straffemerket

Team Nes fikk en i trynet like før pause, men svarte med samme mynt rett etter sidebytte. Kun fem minutter av andre omgangen var spilt da dommeren blåste straffespark til gjestene fra Nes. Mads Sann Laget var sikkerheten selv da han gikk frem og satte straffesparket sikkert i mål.

Spillet bølget frem og tilbake i andre omgang og nervene ble virkelig satt på prøve mot slutten av kampen da Holter jaget utligning. Heldigvis klarte Team Nes-gutta å holde holdet klart og motstanderen på avstand, og belønningen kom da dommeren blåste av og laget hadde tatt en meget viktig 2-1 seier på bortebane mot ett av de tøffeste laget i serien.

Nå har gutta høstferie, men allerede på mandag 11.oktober er det dags for årets siste seriekamp. Og den går mot ingen ringere enn serietoer Kurland. Med poeng i det oppgjøret så kan de med rette kalle seg seriemestere.