Team Nes G19 2 vant målrikt oppgjør

Team Nes med to tidlige scoringer

Team Nes G19 sitt andre lag fikk en knallstart på sesongen og ledet 2-0 før det var spilt et kvarter. Truls Aasphjell sendte hjemmelaget i ledelsen etter 8 minutter og fire minutter senere fulgte Julian Johansen-Rognli opp og doblet ledelsen. Gjestene hadde på ingen måte tenkt å la hjemmelaget cruise seg til seier og slo tilbake med to scoringer før det var spilt en halvtime. Sju minutter før pause sendte Ali Abdelkader Mohamad-Alhassan hjemmelaget tilbake i ledelsen.

Det var en morsom og underholdende første omgang hvor det var to lag som prøvde å spille fotball. Gjestene fra Hurdal spiller til vanlig 9er, men hentet opp flere 14-åringer slik at de klarte å stille 11er. De stilte også med kvinnelig trener, noe som er sjeldent, men positivt. Vi trenger flere kvinnelige trenere i fotballen.

Seks forskjellige målscorere

Andre omgangen hadde såvidt startet da Hurdal utlignet til 3-3. Stillingen holdt seg til det var spilt 75 minutter. Da tok Team Nes ledelsen for tredje gang og etter 84 minutter var det dags for 5-3. Målscore var Daniel Johansen og Amund Eriksen. Helt på tampen av matchen reduserte bortelaget til 5-4, men i kampens siste spilleminutt fastsatte Mio Wahl Brochstedt sluttresultatet til 6-4 til Team Nes 2.

Neste kamp for Team Nes 2 er tirsdag 7.mai, hjemme mot Lillestrøm 3.

Team Nes 2 stilte med følgende tropp: Trym Lindsveen-Johansen, Yosief Bereket Abraha, Arslan Ali Hussain, Mia Wahl Brochstedt, Ali Abdelkader Mohamad-Alhassan, Åsmund Fallet, Amund Eriksen, Daniel Johansen, Dennis Vidøy, Kristoffer Snildal, Yosyas Bereket-Abraha, Julian Johansen-Rognli, Daniel Juel Nyland Jensen, Truls Aasli Asphjell, Emins Turlajs og Mohammad Zaeem Zeeshan