Meget god serieåpning av Team Nes G19

(Foto er hentet fra lagets hjemmeside)

Team Nes G19 med tre strake seiere

Team Nes G19 endte i fjor på en meget sterk 2.plass, men mange var siste års i fjor, og sånn sett er det et helt nytt lag Team Nes-trener Tommy H. Grønvold har ansvaret for. Juniorgutta har imidlertid fått en knallstart på årets sesong med tre seire på de fire første matchene.

De tapte seriepremieren med 3-1 for Strømmen 2, men allerede i den neste kampen viste laget klasse med å slå Ull/Kisa med hele 5-0 på hjemmebane. I den tredje matchen, borte mot Eidsvold Turn, tok Team Nes ledelsen, men vertene slo tilbake med to scoringer før pause. Gutta fra Calcutta hadde på ingen måte tenkt å la Eidsvollingene vinne matchen. Med et drøyt kvarter igjen å spille avgjorde bortelaget matchen til sin fordel med to kjappe scoringer i løpet av en to minutters periode. Dermed hadde Grønvold sine gutter snudd 1-2 til 3-2 seier.

Team Nes opp på 2.plass etter komfortabel seier over Aurskog/Høland

Fredag var det tid for sesongens fjerde match, hjemme mot Aurskog-Høland. Et lag de på en normal dag ville slå. Det skulle imidlertid gå en halvtime før Team Nes fikk hull på byllen. Og når de først fikk det så rant målene inn. Henrik Leonsen Sann sendte vertene i ledelsen etter 32 minutter og før omgangen var ferdig hadde Sander Tufte Ringnes og Jørgen Rasmus Johannessen satt ytterligere to mål i nettmaskene.

Fire minutter etter sidebytte økte Sigurd Flekke Mathiesen til 4-0, men så våknet Aurskog-Høland litt til live. Med to scoringer skapte de nytt liv i kampen, men tre minutter senere knuste Reshad Hussein Husseini bortelagets drøm om poeng da ha satte inn hjemmelaget femte goal. Like før slutt fastsatte Torjus Murud Heiberg sluttresultatet til 6-2 til Team Nes fra straffemerket.

Team Nes stilte med følgende lag mot Aurskog-Høland: Sigbjørn Nykmark, Martin Valberg, Jørgen Rasmus Johannessen, Sigurd Westby, Sigurd Flekke Mathiesen, Qlirim Morina, Martin Stokke, Torjus Murud Heiberg, Magnus Rustasd Nilsen, Sander Tufte Ringnes og Henrik Leonsen Sann.

Innbyttere: Kristoffer Sæter, Marius Husum Hegli, Martin Haugland, Reshad Hussein Husseini, Robin Einarsen, Kristian Dølvik Lier.

Resultater:

Strømmen2 – Team Nes 3-1 (1-0)
Mål: Sander Tufte Ringnes

Team Nes – Ull/Kisa 5-0 (1-0)
Mål: Magnus Rustad Nilsen 2, Thomas Buseth, Sigurd Flekke Mathiesen, Sander Tufte Ringnes

Eidsvold Turn – Team Nes 2-3 (2-1)
Mål: Qlirim Morina, Magnus Finset, Henrik Leonsen Sann

Team Nes – Aurskog/Høland 6-2 (3-0)
Mål: Henrik Leonsen Sann, Sander Tufte Ringnes, Jørgen Johannessen, Sigurd Flekke Mathiesen, Reshad Husseini, Torjus Murud Heiberg