Team Nes G19 på 4.plass etter vårsesongen

G19-laget til Team Nes skulle møtt Strømmen 2 i den siste kampen før sommerferien, men den kampen ble utsatt. Det betyr at Tommy Grønvold sine gutter ligger på 4.plass med 18 poeng, like mange som Gjelleråsen på 3. og Strømmen 2 på 5.plass.

Feide Rælingen av banen – tapte i sluttminuttene for Skjetten

Laget avsluttet med å knuse et brukbart Rælingen-lag med hele 7-1 på bortebane, før de avsluttet med hjemmekamp mot tabellnabo Skjetten.  Gjestene var frekke nok til å ta ledelsen allerede etter 6 minutters spill, men Henrik Sann svarte umiddelbart fort Team Nes med et velplassert skudd i hjørnet. Resultatet holdt seg til det stod 88 minutter på måltavla, da tok Skjetten ledelsen 1-2 og like etterpå fastsatte de sluttresultatet til 1-3. Et surt tap som gjør sitt til at det nå skiller sju poeng mellom lagene i stedet for fire og da hadde Team Nes i tillegg hatt en kamp til gode.

Lørenskog2 og Skjetten har fått en god luke på lagene fra 3. til 5.plass, men det er fremdeles store muligheter til å klatre opp en plass eller to i løpet av høsten.

Neste kamp for Team Nes er 10.august, borte mot Ull/Kisa

Team Nes stilte med følgende lag mot Skjetten: Sigbjørn Nykmark, Kristian Bue, Marius Hallgren, Torjus Heiberg, Henrik Sann, Sigurd Flekke Mathiesen, Qlirim Morina, Magnus Rustad Nilsen, Sander Tufte Ringnes, Sigurd Westby og Ole Kristian Thorsen.

Benyttede innbyttere: Jørgen Johannessen og Robin Einarsen