Team Nes G19 tapte finalen i OBOS på straffesparkkonkurranse

Team Nes vant gruppespillet etter solide seiere over Eidsvold Turn og Kløfta. I sluttspillet slo de Bjerke 3-1 og var med det klare for finalen mot Eidsvold Turn. Et lag som de slo 4-1 i puljespillet. Det var med andre ord en optimistisk gjeng Team Nes-trener Tommy Grønvold tok med seg finalespill på Aursmoen Kunstgress søndag 24.mars.

Sander Tufte Ringnes ga nesbuene en pangstart med sin scoring allerede etter seks minutters spill. En ledelse som holdt seg til et lite stykke ut i andre omgang. 1-1 holdt seg kampen ut, og det ble heller ikke noen mål i 2 x 5 minutter med golden goal. Dermed måtte det straffesparkkonkurranse for å kåre en vinner. Etter en drøss med straffespark kunne til slutt Eidsvold Turn juble for 11-10 seier. Uansett, en meget sterk prestasjon av Team Nes gutter 19 år.

Team Nes stilte med følgende tropp: Heide Edvardsen Brekke, Emil Andre Morstøl Malones, Kristian Mellvin Pedersen Bue, Marius Attho Hallgren, Magnus Rustad Nilsen, Jørgen Rasmus Johannessen, Sander Tufte Ringes, Qlirim Morina, Kristoffer Sæter, Marius Husum Hegli, Martin Stokke, Herman Eriksen, Torjus Murud Heiberg, Sigurd Flekke Mathiesen, Robin Einarsen, Sigbjørn Westby og Sigbjørn Nykmark.