Team Nes G19. Tomålsledelse holdt ikke til poeng

2.divisjon G19. Team Nes – Rælingen 2 2-3 (2-3)

Etter tre strake seire endte torsdagens hjemmekamp mot Rælingen 2 med et knepent 2-3 tap. Det startet imidlertid bra for hjemmelaget som tok ledelsen 1-0 allerede etter fire minutter ved Niklas Skogly.  Ti minutter senere lå den andre ballen i nettmaskene bak gjestene keeper. Denne gangen var det Heine Risvik Paulsen som var sist på ballen. Etter å ha hatt god kontroll på matchen det første drøye kvarteret, så utlignet Rælingen etter nitten minutter for så å utligne til 2-2 før halvtimen var spilt. Rett før lagene skulle gå i garderoben etter de første 45 minuttene tok bortelaget ledelsen 2-3.

Ingen av lagene klart å få ballen i mål i andre omgang og kampen ebbet ut med 2-3 seier til Gjestene fra Rælingen.

Etter seks kamper ligger Team Nes på 8.plass med 9 poeng. Laget er á poeng med Gjerdrum på 6.plass og har kun tre poeng opp til Aurskog-Høland på 3.plass.

Neste kamp for Team Nes er tirsdag 8.september, borte mot Sørumsand

Team Nes stilte med følgende lag: Sigbjørn Nykmark, Ola Haraldseth, Heine Risvik Paulsen, Mats Herberg, Martin Valberg, Mikael Flisen, Niklas Skogly, Magnus Rustad Nilsen, Martin Stokke, Eirik Ravnkleven Tøndel og Jørgen Rasmus Johannessen.

Benken: Kristoffer Sefring, Mathias Alexander Swart, Kevin Lund og Ådne Skogheim