Team Nes G19 vant og klatret opp på 2.plass

2.divisjon gutter 19 år Team Nes mot Kløfta 3-1 (1-0)

Team Nes har levert varierende resultater i det siste, men ville i den meget jevne 2.divisjonstabellen klatre opp på andreplass med seier. Med tap ville laget ligge likt med laget på åttendeplass. Det lå med andre ord mye i boksen i hjemmemøte mot et Kløfta 2-lag som lå to poeng bak de på tabellen.

Angrepsrekka til R&Å har i løpet årets sesong fått godt erfaring med spill i både 4. og 6.divisjon, men det skulle gå en halvtime før a-lagets toppscorer Marcus Damstuen fant veien til nettmaskene og sendte med det hjemmelaget opp i 1-0 ledelse.

Samuel Laurence Clasby doblet ledelsen ett stykke ut i andre omgangen og Mateo Stenbro økte til 3-0 etter med tolv minutter igjen å spille. Rett før slutt reduserte Kløfta, men det ble med det ene trøstemålet i kampen som endte med 3-1 seier til Team Nes-gutta.