Team Nes Gutter 16 år venter fremdeles på årets første seier i OBOS-Cup

Team Nes Gutter 16 år har ladet opp til årets sesong med deltakelse i OBOS-Cup. Der har de spilt to kamper, levert to gode andre omganger, men desverre har begge endt med tap. Her noen ord fra lagets trener Allan Hegli

Team Nes – Aurskog-Høland 0-3

Første kamp var mot Aurskog-Høland. Vi startet bra og kom tidlig til et par bra sjanser de første 10 min og har egentlig et bra grep på kampen. Etter 15 min så putter Aurskog 1-0 på deres første sjanse. Derfra og ut 1 omg så tar Aurskog litt mer over kontrollen på kampen. De putter 2-0 og 3-0 i det 24 og 28 min og styrer da mye av kamp ut 1 omg.

I 2 omg går gutta ut og prøve å ta tilbake styringen i kampen, noe vi klarer til tider i 2 omg. Vi skaper noen sjanser som kan/bør kunne omsettes i mål men det vil seg ikke.

Totalt sett så var Aurskog litt bedre i bane spillet og best innenfor 16 meteren. Noe som til slutt blir avgjørende.

Lag: Bjørnar Knapskog-Hope, Kristian Gjestad, Petter Humstad Seland, Thomas Marsdal, Adrian Fauskrud  Lorentzen, Martin Nafstad Bjerkestrand, Henrik Hansen Lindstad, Fredrik Bue, Alexander Gram Andersen, Anders Valberg, Stian Wåler Johansen. Lars Opsahl Garsjø, Birk Hansen Lindstad, Aleksander Pettersen, Anders Huser Bølge, Hermann Berg Smith.

Sørumsand – Team Nes 5-2

Andre kampen var mot Sørumsand. Denne kampen startet ikke bra. Etter 2 min var allerede Sørumsand 1-0 foran. De førte også banespillet de første 15 min av 1 omg. Så begynner vi å jobbe oss inn i kampen og mer med på notene. Presset vårt ble justert litt slik at vi fikk bedre kontroll defensivt. Da vi er i ferd med å komme oss godt inn i kampen så setter Sørumsand inn 2-0 etter 33 min. Ut omg så tar Sørumsand mer over igjen og rett før pause så setter de 3-0.

Vi bestemte oss for å bli litt mer kompakte defensivt og mer direkte i spillet offensivt i 2 omg. Og gutta kommer ut av startblokka i et bra tempo. Etter 3 min i 2 omg så putter  Alexander «Dansken» Gram Andersen  3-1. Og nå har vi momentum. Vi skaper flere sjanser og får betalt i det 57 min. Stian Wåler Johansen setter 3-2. Nå er vi i flyten og gutta presser på for en utligning. Vi skaper et par store sjanser og er nærme å utligne. Så skjer det som ofte skjer, når man presser på for en utligning. Man mister litt hode og går seg bort. Dette utnytter Sørumsand som konterer inn 4-2, i det 65 min, midt i en bra periode for oss. Da går dessverre luften ut av ballongen og Sørumsand styrer kampen derfra og ut. Det setter 5-2 på tampen av kampen.

Mål: Alexander « Dansken» Gram Andersen og Stian Wåler Johansen

Lag: Bjørnar Knapskog-Hope, Kristian Gjestad, Casper Ovell-Rolèn, Thomas Marsdal, Adrian Fauskrud  Lorentzen, Martin Nafstad Bjerkestrand, Peder Anderson , Fredrik Thorset, Alexander Gram Andersen, Anders Valberg, Hermann Berg Smith. Lars Opsahl Garsjø, Noah Scott Hagen, Henrik Hansen Lindstad, Anders Huser Bølge, Stian Wåler Johansen.

1 Skjetten 2 2-0-0 11-2 6
2 Sørumsand 3 2-0-1 14-9 6
3 Aurskog-Høland 3 2-0-1 10-5 6
4 Team Nes 2 0-0-2 2-8 0
5 Kløfta 2 0-0-2 2-15 0