Team Nes gutter 19 år med godt grep om 3.plassen

Team Nes – Rælingen 4-4 (3-1)

Med to seiere på de to siste matchene var det et Team Nes-lag med brukbar selvtillit som tok imot Rælingen til årets siste hjemmekamp søndag. Laget har et godt grep om 3.plassen, men måtte vinne for å holde Gjelleråsen på behørig avstand.

Team Nes med 3-1 ledelse til pause

Det ble en morsom start på kampen med mange scoringer. Allerede etter seks minutter hadde først Sigurd Westby sendt vertene i ledelsen etter to minutter og Ole Kristian Thorset doblet den fire minutter senere. Det skulle bli ytterligere ett mål til før kampen var 12 minutter gammel, men denne gangen var det gjestene fra Rælingen som fikk æren av å score. Ti minutter før pause økte Sander Tufte Ringens til 3-1.

Sander Tufte Ringnes reddet ett poeng for Team Nes

Kampbildet endret seg totalt i andre omgang. Gjestene fra Rælingen scoret tre mål og snudde med det 3-1 til 3-4 ledelse med ti minutter igjen å spille. Heldigvis hadde Team Nes-gutta enda litt på lager. Med åtte minutter igjen å spille utlignet Sander Tufte Ringnes til 4-4, som også ble sluttresultatet.

Det betyr at Team Nes fremdeles har kontroll på tredjeplassen med en kamp igjen å spille. Den spilles for øvrig søndag 13.oktober, borte mot Skjetten