Team Nes Gutter 19 år med imponerende seier

Team Nes – Lørenskog 2  5-2 (2-0)

Som i 4.divisjon herrer, så er det også i 1.divisjon Gutter 19 år et langt steg ned fra de to beste til resten av lagene. Team Nes lå foran hjemmemøte med serietoer Lørenskog 2 på 3.plass, men med flere lag jagende like bak.  Det har gått litt trått i det siste med kun ett poeng på de tre siste kampene, det var derfor viktig for trener Tommy Grønvold og hans gutter å komme opp på hesten igjen.

I våres vant Lørenskog 2 hele 5-1, men denne gangen skulle Team Nes få sin revansje. Som forventet startet jevnt og tett med mange dueller og flere gule kort. Det var allikevel hjemmelaget som tok ledelsen etter 33 minutter ved Sigurd Westby. Fire minutter senere Qlirim Morina ledelsen.

Vertene ledet 2-0 da Marius Hallgren pådro seg sitt andre gule kort og med det fikk en tidlig dusj med litt over tjue minutter igjen å spille. Lørenskog svarte med å redusere to minutter senere og jaget utligning. Men i stedet for 2-2, sendte innbytter Jørgen Johannessen Team Nes opp i 3-1 etter 86 minutter. To minutter på overtid satte Magnus Rustad Nilsen inn vertenes fjerde. Men kampen var ikke over og begge lagene rakk å score ett mål til før kampen dommer blåste av. Det siste målet til Tem Nes ble for øvrig satt inn av Jørgen Johannessen, som dermed ble to-målsscorer i kampen som endte 5-2.