Team Nes Gutter 19 år vant og trygget med det 3.plassen

Fet – Team Nes 1-3 (1-3)

Etter kun ett poeng på de tre siste bortekampene, men med en sterk 5-2 hjemmeseier over Lørenskog 2 i forrige serierunde, reiste G19-laget til Team Nes til Fedrelandet fredag med stor tro på seier.

Hjemmelaget ligger et godt stykke ned på tabellen, men stod med kun ett tap på de seks siste matchene. Det var allikevel gjestene fra Nes som tok ledelsen ved Sander Tufte Ringnes etter 6 minutters spill. Ole Kristian Thorset doblet ledelsen etter 25 minutter og fire minutter senere la Jørgen Rasmus Johannessen på til 3-0 til Team Nes.

Like før pause reduserte Fet til 3-1, som ikke bare ble pauseresultatet, men også sluttresultatet.

Team Nes har ikke sjanse til å ta noen av de to første plassene som Skjetten og Lørenskog 2 innehar, men de har god kontroll på 3.plassen. Med to kamper igjen å spille så har de fire poeng ned til Gjelleråsen og fem til Rælingen

Neste kamp for Team Nes er søndag 6.oktober, hjemme mot Rælingen

Team Nes stilte med følgende lag: Sigbjørn Nykmark, Marius Hegli, Kristian Pedersen Bue, Eirik Ravnkleven Tøndel, Torjus Murud Heiberg, Ole Kristian Thorset, Magnus Rustad Nilsen, Qlirim Morina, Sander Tufte Ringnes, Jørgen Rasmus Johannessen og Sigurd Westby.

Benyttede innbyttere: Sigurd Flekke Mathiesen, Robin Einarsen og Reshad Hussein Husseini