Team Nes Gutter født 2006 med strålende start på Norway Cup

Team Nes stiller i årets Norway Cup med to lag i klassen gutter født 2006. Gutta som spilte 7ér fotball måtte grytidlig opp for å spille kamp på Valle Hovin allerede kl 0900 søndag morgen. Gutta var på fra start og vant 2-1 over Kolbotn. Målscorere for Team Nes var Thomas Paulsen og Amund Eriksen.

Team Nes – Nesodden 2 2-0

Noen timer senere var det dags for tv-overført kamp på Ekeberg bane nr 28 mellom Team Nes og Nesodden 2. Kampen startet med at Nesodden kom til en brukbar mulighet etter en corner, men Team Nes svarte med å komme til en enda større målsjanse rett etterpå. Team Nes-gutta var aggressive og etter seks minutter fikk de frispark på kanten av sekstenmeteren .Elias Solvang Ellefsen sendte i vei et skudd som keeper så ut til å ha kontroll på, men ballen glapp mellom hanskene og føyk inn i nettmaskene. 1-0 til Team Nes. Første omgangen bar preg av mange dueller, men Team Nes lå ikke noe i mellom og gikk til pause med ettmåls ledelse.

Nesodden startet andre omgangen best og etter 27 minutter ble spissen spilt igjennom, men Team Nes-keeper Mathias Scharning Lundberg, oppfattet situasjonen lynraskt og fikk beinet ballen i motstander og utover dødlinja. En meget viktig inngripen av den lovende keeperen. Nesodden prøvde å spille ut Team Nes, men etter 37 minutter snappet Fredrik Hanekamhaug ballen fra en forsvarsspiller og alene med keeper var han sikkerheten selv. Mot slutten av kampen var Team Nes nærmere 3-0 enn Nesodden 2 redusering. En god start for Team Nes som spiller ny 11ér kamp i morgen mandag kl 1900 på Valle Hovin bane 8. Motstander da er Hvittingfoss, som tapte 3-2 for Ølen i sin første match.