Team Nes J14 med årets første seier

1.div avd vinner jenter 14 år  Dal – Team Nes 1-2 (1-0)

Team Nes jenter 14 år kjempet godt i mange kamper i våres, men endte opp med ti strake tap og siste plass i 1.divisjon. Sommerferien gjorde godt for jentene som nå har kommet i gang med treninger og kamper. Serien er også delt, noe som betyr at de skal spille dobbelt serie mot lagene på nedre halvdel. Det betyr jevnere kamper, selv om det er mot lag man har tidligere har tapt for.

Team Nes tapte 5-1 sist gang lagene møttes

Den første kampen endte med 2-4 tap hjemme for Sørumsand i en jevnspilt kamp. Tirsdag tok laget turen til Dal kunstgress og møte med et Dal lag som de tapte 5-1 for i seriepremieren. Kampen startet oppskriftmessig med at Dal tok ledelsen 1-0 allerede etter seks minutter spill. Men så stoppet målene å renne inn og Team Nes kunne gå til pause med god selvtillit og tro på poeng.

Amalie Celin Fossum Gussiås sendte Team Nes-jentene til himmels med to scoringer

Team Nes fikk en drømmestart på andre omgangen da Amalie Celin Fossum Gussiås utlignet til 1-1. Jentene var i fyr og flamme og stemningen ble på ingen måte noe dårligere da samme spiller sendte Team Nes i ledelsen ti minutter ut i andre omgang. Resten av omgangen ble meget spennende for både spillere, trenere og ikke minst de fremmøtte supporterne som har støttet laget gjennom en tung vårsesong. Heldigvis klarte Team Nes-jentene å holde unna og da dommeren endelig blåste av etter 70 minutter kunne de slippe jubelen løs for årets første seier.

Neste kamp for Team Nes J14 er søndag 3.september, hjemme mot Gjerdrum

Team Nes stilte med følgende tropp: Siri Botilsrud Hansen, Elise Halvrosen, Emma Sofie Ottosen, Ugne Imbrasaite, Mira Helene Myrseth, Elise Mizban Riiser, Nora Alstad Quille,Christina Marie Andersen, Zandra Nygaard Døderlien, Jenny Riiser Larsen, Anette Sveen Taraldsen, Sarah Dunja Selbæk, Anna Sofie Aas, Mikaela Vikan-Nordby og Amalia Celin Fossum Gussiås