Team Nes med seier over Ull/Kisa gutter 14 år

Gutter 14 år: Ull/Kisa – Team Nes 2-1

Onsdag reiste gutta på Team Nes til Jessheim for å måle krefter mot Ull/ Kisa. Det var nesten 8 måneder siden de sist hadde på seg kampdrakt, så de var mer enn klare. Dette var hovedtrener Truls Tangen Frogner sin første kamp med laget, så det var en spent trener som møtte laget til taktikkprat og oppvarming før kamp. Endelig skulle man få se hvilke resultater måneder med trening hadde gitt.
Kampen skulle vise seg å bli av det jevne og tøffe slaget der begge lag skapte muligheter foran motstanderens mål. Kampen viste også at gutta hadde tatt til seg det Truls hadde satt som fokusområder før kampen. Etter en jevn start der Team Nes skapte 2-3 gode sjanser, fikk Ull/ Kisa et straffespark som de satte i mål. Gutta hang ikke med hodet av den grunn, men fortsatte å kjøre på. Til slutt fikk de betalt for jobben, et frispark ble headet i mål og lagene gikk til pause på stillingen 1-1.

2. omgang fortsatte i samme spor som første, og begge lag hadde sine muligheter til å sette ballen i mål. Med 5 minutter igjen ble ballen spilt pent mellom Kisa-stopperne opp til spissen, og alene med keeper gjorde han ingen feil. Ballen ned til venstre for keeper, og 2-1 til oss. Vi holdt unna, og gutta kunne juble for årets første seier i årets første kamp. I denne kampen hadde vi matchvinnere både foran og bak: mål ble scoret, en keeper med gode redninger og et fantastisk returløp som hindret en ball, alle på Jessheim Idrettspark så i mål, i å gå over streken.

Til høsten er vi klare for seriespill med våre 2 lag, og der har gutta store planer for å slå godt fra seg. Vi gleder oss! Og har du lyst til å være med, vi har plass til flere! Ta kontakt og så får du informasjon om treninger.