Team Nes2 gutter 19 år endte på 2.plass

Team Nes – Gjelleråsen 2  5-2 (4-0)

Team Nes2 gutter 19 år endte vårtabellen på 7.plass og kvalifiserte seg dermed til avdelingsmesterskapet i 2.divisjon. Der har de gjort sakene veldig bra. I tur og orden har de vunnet 5-2 over kløfta, tapt 7-0 for Skedsmo 2 og slått Bjerke 4-2 og Sørumsand 4-1.

Den siste kampen gikk mot Gjelleråsen 2, et lag de tapte 4-3 for i midten av august. Men det var et revansjesugent Team Nes 2-lag som stilte med et litt sterke lag denne gangen. Med seier ville de ta en sterk 2.plass, ett poeng bak Skedsmo 2.

Sander Tufte Ringes med tre goaller før pause

Det var et aggressivt hjemmelag som avgjorde matchen i løpet av de første 45 minuttene. Sander Tufte Ringnes sendte Team Nes 2 i ledelsen midtveis i første omgang. Stillingen holdt seg til det var ti minutter igjen til pause, da doblet samme spiller ledelsen. I omgangens siste minutt rakk hjemmelaget å score ytterligere to mål. Først satte Kristoffer Sefring inn vertenes tredje mål, før omgangens store spiller, Sander Tufte Ringes, scoret sitt tredje for kvelden og lagets fjerde.

Med 4-0 til pause var mye gjort med tanke på både seier og 2.plassen.

Gjelleråsen 2 reduserte til 4-1 etter 53 minutter, men ti minutter senere satte Heine Risvik Paulsen inn 5-1 til hjemmelaget. Bortelaget fikk nok et trøstemål, men måtte også avslutte kampen med 9 spillere, etter at to spillere ble vist det røde kortet av kampens dommer.