Tidenes skrell i første kamp i Romjulscupen

Haga mot FUVO 6-5 (3-1 )    

David slo Goliat

Etter to år uten Romjulscup så var det onsdag klart for den 38. utgaven av cupen. Første match ut var Haga mot FUVO. I utgangspunktet i beste fall en transportetappe for laget fra Opakermoen. Sist gang lagene møttes var i 2017. Da vant FUVO 22-3.

Denne gangen startet Haga kampen med 3-0 ledelse etter å ha scoret på tre av seks straffer.

FUVO kjørte kampen, men det tok sju minutter før Mads Rismoen reduserte til 3-1, som også ble pauseresultatet. I starten av andre omgang reduserte Fredrik Lillebekk til 3-2, men rett etterpå så gikk Haga opp til 4-2. FUVO klarte etter hvert å ta igjen Haga sin ledelse og da Oliver Nøvik utlignet til 4-4 var de fleste sikre på at FUVO ville ro dette i land. Men i stedet tok Haga på nytt ledelsen ved Sebastian Olsen og like etterpå økte bruntrøyene til 6-4. FUVO kom seg ganske raskt over sjokket og Mads Rismoen ga 3.divisjonslaget nytt håp da han reduserte til 6-5. FUVO jaget utligning og var veldig nærme, men Haga-gutta kjempet som løver og holdt unna. Etter 2 x 15 minutter kunne de til slutt juble for 6-5 seier. Dermed er også en av tidenes største overraskelser i Romjulscupen et faktum

Siden FUVO kun klarte 5-5 mot Hvam i sin andre og siste match i puljespilet, så er Haga som første lag i turneringen videre til torsdagens semifinale.

I den andre kampen satte Haga inn fire straffer mot Hvam og ledet 4-0 før kampen startet. De scoret ytterliggere to mål i første omgang, det samme gjorde Hvam. Dermed stod det 6-2 til pause. Hvam kjempet seg tilbake i kampen og utlignet til 7-7, som også ble sluttresultatet. Det betyr at Hage ble puljevinner foran Hvam og med FUVO på tredje plass. Det hadde gitt mega odds.

 

Vi kommer tilbake med resultater og mer info fra cupen senere

 

Denne artikkelen er sponset av

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg