Tidligere Hvam-spiller har signert proffkontrakt med LSK

I august skrev Jørgen Sveinhaug under en proffkontrakt med LSK. Denne uken var det dags for den ett år yngre Dylan Murugesapillai å signere proffkontrakt med klubben. Begge to startet sine fotballkarrierer i Hvam.

Den snart 18 år gamle Dylan er oppvokst på Neskollen og står med 7 G15-landskamper og 3 G17-landskamper. Han har i år spilt seg til fast plass på LSK2 i NTL, men venter fremdeles på debuten for A-laget. Den kan fort komme i 2022

17-åringen (blir 18 i januar 2022), sier følgende til LSK sin hjemmeside:

 • Det er selvfølgelig gøy å nå et mål som jeg har jobbet hardt for. Det har vært målet helt siden jeg kom hit fra Frogner i 2017.

Han forteller videre at hans første barndomsår var i Hvam IL, men det var i Frogner det begynte å dra seg til.  De fire årene han hadde der var veldig viktig for han. Ikke minst utviklet han seg som person der. Han retter en stor takk til Frogner IL, men det var på Neskollen og i Hvam det hele startet.

G-19 trener Rune Haalvelmoen har følgende å si om Dylan

 • Det er veldig fortjent at han får proffkontrakt. Dylan har jobbet hardt for det over tid. Han har kommet seg over enkelte nedturer, og blitt en betydelig sterkere spiller. Han er veldig anvendelig, har god fotballforståelse og kan spille i mange posisjoner. Han kom hit som midtstopper, men har spilt mest indreløper – og back på landslaget. Men han kan også spille dypt på midtbanen og på kanten. Dylan er nysgjerrig og alltid opptatt av å finne ting som kan gjøre han bedre, sier Rune Haavelmoen.

Sportssjef Simon Mesfin er glad for at nok et stort talent signerer proffkontrakt med LSK selv om flere klubber har prøvd å hente Dylan.

 • Det har vært interesse fra andre klubber som har lokket med spilletid på A-laget, men vi er glade for at Dylan valgte å bli i LSK: Vi gleder oss til å følge utviklingen hans, sier Mesfin

Dylan svarer selv følgene på interessen fra andre klubber

 • Det er hyggelig å se at andre klubber også har sett mine kvaliteter, men per nå er Lillestrøm den rette klubben for meg til å ta nye steg. Nå får jeg sesongoppkjøring med A-laget, og det gleder jeg meg veldig til, sier Dylan Murugesapillai til LSK sin hjemmeside

 

Denne artikkelen er sponset av

Einedomsmegler 1 2021

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg