Tilbakeblikk fra 1993. Nes Volleyballklubb med 3.plass i NM i G19 år

Trener Dag Thorvik, Morten Midtlien, Håvard Trønnes. Geir Harald Ingeborgrud, Fredrik Halvorsen, Simen Stokke, Tommy Pedersen, Ronny Bråten, Fysioterapeut Bjørn Halvorsen(delvis skjult) og Glenn Frode Granum. Foran sitter Per Morten Aarhus og Morten Kristiansen.(Foto Raumnes)

Guttelaget til Nes Volleyballklubb tok en meget imponerende 3.plass for 19-åringer. KFUM/Oslo og Første var et nummer for store, men restene av lagene, men Nes leverte en meget god turnering, men måtte se seg slått ut i semifinalen. I bronsefinalen, som gikk mot Askim, var Nes-gutta underdog, men laget leverte glimrende volleyball og vant kampen 2-1(15-10,11-15, 16-14)

Trener Dag Thorvik fortalte til avisen Raumnes at gutta leverte opp mot maksimalt. Enkelte svake perioder leverte gutta i løpet av mesterskapet, men alt i alt så var han veldig fornøyd med hva laget presterte turneringen igjennom