Tilbakeblikk fra 2000. FUVO på visjonstur til Rosenborg

Roger Myrbråten, Nils Arne Eggen og Tom Hagen (foto Bjørn Heiberg)

I oktober 2000 var FUVO-ledelsen på visjonstur til Rosenborg for å få høste idéer og inspirasjon til de neste års satsning i klubben.

FUVO-formann Tom Hagen, sportslig leder Roger Myrbråten og primus motor igjennom mange år Bjørn Heiberg ble i september 2000 invitert opp til Trondheim for å se Champions League-kampen mellom RBK og Helsingborg. Invitasjonen kom fra en av FUVOs hovedsponsorer som takk for et godt samarbeid i året som har gått.

De tre gjestene ble behandlet som konger, og de fikk se hvordan en hovedsponsor for en av Europas beste klubber behandler sine samarbeidspartnere. Ledelsen fastslo at selv om ikke FUVO på noen måte kan sammenlignes med RBK, så er det alltid noen idéer som kan overføres til en klubb på FUVO sitt nivå.

De fikk også med seg en stor opplevelse på Lerkendal, da RBK knuste Helsingborg med hele 6-1. Alle sammen var i godt humør da de dagen etter tok turen til ”RBK-brakka” for å overvære en trening, samt møte RBK-trener Nils Arne Eggen

Møte med Egggen var spesielt stort for Roger Myrbråten, som nærmest har sett på Nils Arne Eggen som den største Guden som har satt sine føtter på denne jord. Eggen tok seg god tid med FUVO-gutta og la i kjent stil ut om RBK filosofi og visjoner for å fremtiden. Det ble også tid til diskusjoner av politisk art, der både armer og bein ble tatt i bruk for å få frem synspunktene. Eggen imponerte FUVO-trioen med å vite hvor FUVO var fra. Han hadde nemlig kjørt forbi Funnefoss stadion mange ganger på vei til Kongsvinger kamp.

Hagen, Myrbråten og Heiberg var alle enige om at det de hadde hatt mest nytte av og som de må prøve å overføre tilbake til klubbens ledelse og medlemmer, er den folkeligheten som Eggen og RBK innehar.

 

Denne artikkelen er sponset av

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg