Tilbakeblikk fra 2006. Tom Hagen tapte veddemål – Måtte gå fra Åråsen til Funnefoss stadion

Foran cupfinalen i 2005 var LSK-supporter Tom Hagen stor i kjeften og lovet å gå fra Åråsen til Funnefoss dersom LSK tapte mot Molde. Laget fra Rosenes by hadde akkurat reddet plassen i Eliteserien, mens LSK endte på 4.plass, kun fire poeng bak seriemester Vålerenga. Dette gjorde sitt til at Hagen var bombesikker på at fugla ville dra hjem en enkel cupfinaleseier.

Molde lå lenge an til å vinne 2-1, men da Arild Sundgott utlignet til 2-2 i det 90.spilleminutt, var Hagen tilbake med breiale meldinger. Dessverre gikk det som det måtte gå, Molde scoret to mål i ekstraomgangene og vant kampen 4-2.

Hagen glemte hele veddemålet, men på årsfesten til FUVO i desember, ble han minnet på veddemålet av Allan Hegli og Trond Arve Hoel. Dermed var det ingen vei utenom.

En tidlig lørdagsmorgen i juni 2006 tredde Tom Hagen på seg sine nyinnkjøpte joggesko og tok fatt på den litt over 4 mil lange turen fra Åråsen til Funnefoss stadion. Turen ble både tung og hard for en dårlig trent fyr som liker seg best i midtsirkelen på fotballbanen.

For å gjøre litt mer ut turen så lovet alle spillerne på A-, B- og C-laget å betale 2 kr pr km Hagen faktisk klarte å gå. Pengene gikk i sin helhet til SOS Barnebyer.

Etter 6 timer og 53 minutter passerte Tom Hagen mållinjen til trampeklapp. Dermed rakk han akkurat kampstarten mellom FUVO og Sander.

 

Denne artikkelen er sponset av

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg