Tilbakeblikk fra 2009. Hvam jenter 11 år med en knall sesong

Bak fra v: Caroline Pettersen, Torbjørn Mikkelsen(trener), Emma Reif, Tonje Sørgård, Andrea Spiecker. Foran fra v: Ida Haugen, Nora Hanekamhaug, Andrea Burud, Tiril Marie H. Olsen, Charlotte Engen Mikkelsen. Liggende: Josephine Monteiro.

Følgende spillere var ikke med på bildet: Mathea Fristad Rudolph, Marte Jeppedal Haugen, Martine R. Tøndel og Verene S. Hagen

(privat foto)

 

13 seiere og 93-7 i målforskjell

Jentelaget til Hvam i aldersbestemte klassen 11 år har hatt en fantastisk utvikling det siste året. Laget har til sammen 14 jenter, og de aller fleste har spilt på det samme laget de siste fem årene. Mange av jentene har til og med gått i sammen i både barnehagen og på Neskollen skole, og de har utviklet et meget godt miljø på laget.

Trenerne har fokusert på samspill og samhold, og det har gitt gode resultater. I 2009 hadde laget sågar en formidabel sportslig utvikling.

I serien vant laget alle sine åtte kamper og endte med målforskjellen 51-7. Laget var også med i Elverumsturneringen. Den gikk de ubeseiret igjennom. Fem seiere og 42-0 i målforskjell ble fasiten på turneringen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg