Tilbakeblikk fra 2014: FUVO-spiller debuterte på landslaget i sandfotball

FUVO- spiller på landslaget

FUVO-spiller Haybat Hacham fikk i helgen sin offisielle debut for det norske landslaget i sandfotball. Riktignok har han dratt på seg den Norske landslagsdrakta ved ett tilfelle før, da landslaget i slutten av juni spilte skandinavisk mesterskap i beach soccer. Med Haybat på laget endte Norge opp som Skandinaviske mestere, etter å ha slått Sverige 7-3 i finalen. Den turneringa var ikke i regi av UEFA, så den første offisielle kampen kom  i EM og OL kvalifiseringskampen mot Østerrike.

Norge spilte kvalifisering til EM og OL i Ungarn. Norge startet turneringa med å slå Østerrike 4-3, for så å tape 6-4 mot Tyrkia. I den tredje og siste matchen tapte man 4-3 mot Bulgaria, i en kamp der Norge misset straffespark i kampens siste sekund. Norge hadde fremdeles muligheten til å bli beste 3., men England vant sin kamp, og tok beste 3ér plassen fra Norge.

Landslagstreneren sine synspunkter på Khalids debut turnering

Landslagstrener Rund Kandal ga Haybat Hacham følgende tilbakemelding etter turneringa: Haybat”Hulken” Hacham fikk sin debut i EBSL (Europeian Beach Soccer League). Haybat gjør en meget bra turnering og har ingen tabber, men har flere kvalifiserte redninger. Har litt trøbbel med utkastene til tider, men også her ser vi forbedring.  Må jobbe med den fysiske formen, så kan han bli en keeper i toppklasse i sanda. Rett og slett en meget sterk debut turnering på dette nivået av Haybat ”Hulken” Hacham.

I tillegg til sandfotballen er Haybat Hacham å finne mellom stengene til Kongsvinger Futsal, som spiller i eliteserien. I september 2013 var han også med på å sette verdensrekord i  ”verdens lengste futsal kamp”  Etter 40 strake timer kunne Haybat og resten av den norske gjengen juble for at verdensrekorden var i deres hender.

Haybat har spilt veldig lite ”vanlig” fotball i år, kun en gjesteopptreden i Galterud er fasiten så langt. Han satser imidlertid på å være med litt på FUVO3 utover høsten.

Til info. Tilbake i år 2000 arrangerte FUVO i samarbeid med Norges Sandfotballforbund det første uoffisielle Norgesmesterskapet i Sandfotball.

 

Denne artikkelen er sponset av

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg