Tilbakeblikk fra 2016. Fem nesbuer ble Norway Cup-mestere for Ull/Kisa J16

Nesbuene er Silje Torkilsen, Ingrid Steen Andersen, Janine Mikkelsen, Iselin Nøvik og Naomi Griffin.

Ull/kisa jentene kom til Norway Cup med bronsemedalje i bagasjen fra Dana Cup. Laget har fortsatt fremgangen i Norway Cup ,og ha feid all motstand av banen.  Så langt har laget vunnet sju strake seiere. I semifinalen møtte man skikkelig ”motstand” for første gang, men laget fra Jessheim vant til slutt det jevne oppgjøret mot Tingvoll IL med 2-1.

Janine avgjorde da Nes-jentene vant Norway Cup finalen

De fem Nes-jentene Janine Mikkelsen, Silje Thorkilsen, Iselin Nøvik, Camilla K. Kleven og Ingrid Sten Andersen, som sammen med resten av Ull/Kisa sitt jenter 16-lag fredag spilte finale i Norway Cup, gikk helt til topps etter at de slo Saltdalkameratene med 2-1 i finalen.

Kampen, som også ble vist på TV2 Sportskanalen, ble en jevn og spennende affære. De gulkledde fra Ull/Kisa kom best i gang og tok ledelsen 1-0 etter kun få minutters spill. Saltdalkameratene var utrolig nærme utligning midtveis i omgangen, men skuddet traff tverrliggeren.

Ull/Kisa gikk til pause med 1-0, men tjue minutter ut i andreomgangen utlignet Saltdalkameratene. Spillet bølget frem og tilbake på slutten, men det hele så ut til å ende 1-1, og dermed ekstraomganger. Men like før dommeren skulle blåse av så dukket Janine Mikkelsen fra Nes opp og satte inn 2-1 for Ull/Kisa.  Flere mål ble det ikke og Kisa-jentene kunne juble for seier og gullmedalje.

Janine Mikkelsen var naturlig nok i strålende humør da hun etter kampen ble intervjuet av TV2 Sportskanalen.

–          Dette her er så vannvittig deilig, Vi har jobbet så hard gjennom hele cupen. Vi kommer rett fra Dana kom og var veldig fornøyde med bronse der, men så kommer vi hit og vinner gull…

Da reporteren spurte hvordan dette skulle feires var hun ikke like sikker.