Tilbakeblikk fra 2016. Team Nes J19 gikk til kvartfinalen

Her har dere laget. Bak fra venstre. Ida J. Haugan, Caroline Nordby, Charlotte Mikkelsen, Susanne Ødegaard, Maren Grønlund, Vilde Rustad Nilsen. Foran fra venstre. Aurora Folmo Myhr, Tine Ihlang, Ida Folmo Myhr.

Team Nes Jenter 19 år gikk helt til kvartfinalen under Norway Cup i 2016

Kvartfinalen i Norway Cup: Team Nes J19 7ér – Amasone  2-3

Team Nes J19 har feid all motstand av banen så langt, men i kvarten ble det stopp. Herlig kjemping til tross, det endte med 3-2 seier til Amasone i en merkelig fotballkamp.

Det var allikevel en stolt Team Nes-trener, Stein Johannessen, som snakket med Nesinfo etter cup-exiten.

–       Vi var utrolig nærme en semifinale plass, men 5.plass i verdens største fotballturnering er ikke så aller verst det heller.

Amasone spillerne var store og sterke og spilte til tider i overkant tøft. Team Nes-jentene produserte flere store sjanser i første omgang, men Amasone hadde en keeper som var helt utrolig og reddet absolutt alt.

–       Keeperen til Amasone var outstanding, samtidig slapp vi motstanderen til litt for lett i starten av kampen, noe som resulterte i at de fikk en litt for enkel 2-0 ledelse, som du holdt omgangen ut.

Team Nes fortsatte å produsere sjanser i andre omgang, men Amasone klarte å sette inn sitt tredje mål på en av sine få visitter. Til slutt klarte endelig de hvitkledde å få hull på byllen. Med ti minutter igjen å spille satte Aurora Folmo Myhr et frispark rett i mål. Dette ga jentene et lite håp, og med tre minutter igjen å spille ble Oda Folmo Myhr tatt knallhardt av keeper, og Team Nes fikk straffespark. Den satte Ida J. Haugan kontant i nettet. De siste minuttene var det et stormløp mot Amasone sitt mål, men flere mål ble det ikke og dermed var cupeventyret over for denne gang.

–       Jentene skal ha en stor applaus for innsatsen de la ned. De var så utrolig nærme fra å hente opp 0-3 ledelsen til Amasone, til å få ekstraomganger. Det var derfor en skuffet gjeng gikk av banen. Men det har uansett vært så mye gøy og bra fotball denne uken, så når skuffelsen får lagt seg så kan jentene være stolte over det de har prestert på fotballbanen i Norway Cup denne uken, forteller Stein Johannessen til webavisen Nesinfo etter kampslutt.