Tilbakeblikk fra 2018.FUVO G14 vant Flisekompaniet Cup

Gutter 14 laget til FUVO har i helgen vært på Hamar og spilt Flisekompaniet Cup. I en meget jevn pulje hvor Skreia, Elverum og FUVO, alle endte på 6 poeng, trakk FUVO det korteste strået når det kom til målforskjellen. Dermed endte gutta opp på 3.plass og B-sluttspill.

FUVO startet med å tape den første kampen med 1-3 for Elverum Hvit, men slo knallhardt tilbake i de to siste. Første ble puljevinneren Skreia slått 1-0 i en jevn og spennende match, før de avsluttet puljespillet med å vinne 2-1 over Lillehammer FK.

I semifinalen, som ble spilt søndag, møtte de Kolbu/KK. I den matchen viste gutta en herlig innsats og ståpåvilje, og ble også belønnet med nok en 1-0 seier, og dermed finale.

 

Etter  2 x20 minutters finalespill stod det fremdeles 0-0 mellom FUVO og Ekholt. Dermed måtte det straffesparkkonkurranse til for å kåre en vinner. Der viste FUVO-spillerne å ha best kontroll på nervene og scoret på fire av fem straffer,  mens Ekholt kun scoret på tre av fem. Dermed kunne de unge FUVO-spillerne slippe jubelen løs.

 

Denne artikkelen er sponset av

 

Ecit Årnes 2020

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg