Tilbakeblikk fra april 2018. Arne Holter debuterte for LSK

Her fra en 3.div kamp mellom FUVO og LSK2. Arne Holter er her i duell med Oliver Nøvik

Hvam-gutten Arne Holter fikk onsdag sin offisielle debut for a-laget til Lillestrøm da de møtte Kløfta i 1.ordinære runde i cupen. Hele 2600 tilskuere hadde 18.april 208 tatt veien til Bakkedalen Kunstgress for å overvære cupfesten mellom Eliteserielaget Lillestrøm og 4.divisjonslaget Kløfta.

12 minutter før slutt fikk 18-åringen med drakt nr 37 sin debut da han kom inn for Simen Kind Mikalsen. Like etterpå kom unggutten til en stor målsjanse, men mål ble det ikke.

Kampen endte for øvrig med 3-0 til Lillestrøm SK.

I en kort kommentar til VGs tv-dokumentar «På innsiden ? det indre livet i LSK» sa han følgende om debuten.

 • Ææææ det var litt sånn…..Jeg ble sånn tørr i halsen når jeg kom inn, men at det var jævla gøy. Det var mye offensivt, så det var moro det.
 • Jeg burde også hatt en goal der også. Jeg var mye med offensivt, så det var gøy, det.  Jeg spilte kant. Er ikke så vant til det, så det var gøy

Holter er inne i sin femte sesong og LSK og har så langt fått med seg 40 kamper i 2. og 3.divisjon for rekruttlaget.  Han også godt med landskamper for G15,G16 og G17-landslaget, men har ikke vært inne i landslagsvarmen siden 2016.

Tidligere nesbuer med kamper for LSK er blant annet Rolf Nordberg, Geir og Thomas Frigård og Tommy Grønvold.

Ferden etter debuten for LSK

Arne Holter ble stående med en kamp for LSK, før ferden gikk videre til Grorud hvor han med sine sju kamper våren 2019 fikk være med opprykket til OBOS-ligaen. Spilte høstsesongen i Nardo, før han endelig fikk prøve seg på det nest øverste nivået med Stjørdals-Blink i 2020. Dessverre var 20-åringen plaget med skader og fikk kun tre kamper i OBOS-ligaen før han vendte tilbake til Nardo på lån senhøsten samme år.

 

Denne artikkelen er sponset av

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg