Tilbakeblikk fra da FUVO camperte på Gustavsvik camping i Ørebro

Bak f.v.:Knut Hagen, Ola Haugen, Marit Mikaelsen og Gerhard Ulverud. Foran f.v: Oskar Molund, Hogne Borgersud og Bjørn Heiberg. Liggende: Eli Larsen

På 1980-tallet var samholdet og fellesskapet på det høyeste i klubben, og en enorm patriotisme og lagånd la grunnlaget for en omfattende dugnadsarbeid ved utbygging av anlegget parallelt med omfattende sportslig satsing, ikke minst i de aldersbestemte klassene.

Etterhvert kom tanken på en felles treningleier frem. Formann Knut Hagen og kasserer Bjørn Heiberg dro med seg familiene sine på turer for å finne et velegnet sted. Da man kom frem til Gustavsvik camping i Ørebro var begge to solgt. Hit reiser vi med hele klubben til neste år, sa de nærmest i munnen på hverandre.

Oppslutningen var enorm, og to av årene var man over 300 medlemmer samlet på sommerleir i Ørebro. Det var lagt opp til konkurranser og leker for barn og voksne i alle aldre. En fantastisk opplevelse for alle som var så heldige å få oppleve det.

 

Bildet er gitt til undertegnede av Gerhard Ulverud, en sann FUVO-venn 🙂

Er andre som har bilder fra turene til Gustavsvik camping eller andre ting forbundet med FUVO, så send de gjerne til meg på mail [email protected]

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg