Tilbakeblikk fra januar 2019. To KM-gull til Ola Spigseth og bronse til Mathea Edle Rundgren Olsen, begge Nes ski

Ola Spigseth fra Nes ski satte samtlige konkurrenter skikkelig på plass da han i helgen tok to suverene KM-gull i klassen menn 17 år. I lørdagens 15 km klassisk var 17-åringen hele 36 sekunder foran nr to Torbjørn Rolstad(Lørenskog SK) og 53 sekunder foran Vegard Aarstad(NTG-L/Ås IL) på tredjeplass.(Foto NTG Lillehammer)

Spigseth fulgte søndag opp med å være like suveren i 10 km fri. I mål var han 42 sekunder foran Christoffer Torkelsrud(Frogner IL)på andre plass og ytterligere ett sekund til foran Kristoffer Moen(Oppegård IL), som endte på den siste pallplassen.

Da er det kanskje på sin plass å sitere Petter Nordtug: BARNESKIRENN!…..

Bronse til Mathea Edle Rundgren Olsen

Nes ski hadde med mange løpere både lørdag og søndag som gjorde sine saker meget bra. Mathea Edle Rundgren Olsen gikk et sterkt løp og endte i en sekundstrid med flere andre. Heldigvis var klokka på Nes ski-jenta, som knep tredjeplassen med ett sekund ned nr fire og to sekunder ned til nr 5.