Tilbakeblikk fra1983: Året da FF Nesbuene satte målrekord

(Foto hentet fra Raumnes)

FF Nesbuene – Lahaugmoen 19-0

10.august i 1983 er en stor dag i FF Nesbuene sin historie. Det er datoen klubben knuste Lahaugmoen med hele 19-0 og satte klubbrekord. Tidligere rekord var 8-2, men denne onsdagenskvelden på Funnefoss stadion rant målene inn som perler på en snor.

Allerede etter tre minutters spille hadde FF Nesbuene putta to baller i nettet bak Lahaugmoen sin målvakt. Til pause ledet de grønne og hvitstripede med 6-0. Sanitetsgutta fra Lahuagmoen hadde ikke noe å stille opp med mot hjemmelagets “hurtig og teknisk sett fremragende fotball”.

Det var mange, både spillere og publikum, som hadde mistet tellinga da dommeren blåste av etter 90 minutters festfotball.  Eneste som synes det var litt småkjedelig var hjemmelagets keeper, Erik Moe,  som faktisk ikke nær ballen i andre omgang.

Målscorere for FF Nesbuene i storseieren var Roy Fjeld 5, Dag Sundet 5, Roar Larsen 4, Per Anders Høgda 2, Ola Gunder Aaserud, Jan Erik Løkelien og Vidar Johansen.

FF Nesbuene lå lenge an til opprykk, men endte til slutt på 5.plass i 8.divisjon.