Tiril spurtet inn til 2.plass Holmenkollen Skishow

Amalie Håkonsen Ous stilte dessverre ikke til start i dagens prolog, dermed ble Tiril Udnes Weng bygdas eneste representant i prolog og konkurranse.

3.plass i prologen ble til 2.plass i løpet

Tiril gikk en meget god prolog hvor hun endte på 3.plass. Helene Marie Fosseholm var raskest. Hun var 5,5 sekunder foran Ragnhild Haga og 6,3 sekunder foran Tiril Udnes Weng, som på sin side var åtte sekunder foran Therese Johaug på 4.plass.

I selve løpet, som var på 6,3 km, klatret Tiril ytterligere en plass opp på pallen. Helene Marie Fosseholm hadde lenge en stor ledelse, men ble(nesten) tatt igjen av resten av gruppa like før mål. Tiril lå lenge på fjerdeplass, men avsluttet glimrende og var kun 0,5 sekunder bak Fosseholm i mål. Ragnild Haga tok tredjeplassen, tre tideler bak Udnes Weng. Norges to beste løpere de siste årene, Heidi Weng og Therese Johaug, måtte nøye seg med 6. og 7.plass.