Tiril med knallstart på Tour de Ski – 4.plass i sammendraget

Tiril Udnes Weng har fått en fantastisk start på årets Tour de Ski. Lørdag gikk hun en meget sterk 10 km fellesstart i fri hvor hun til slutt endte på 7.plass, 40 sekunder bak vinneren Therese Johaug. Søndag fulgte hun opp med å greit gå videre fra sprintprologen, for så å klinke til med seier i både kvartfinale og semifinaleheatet. Dermed var hun en av seks som gikk til finalen. Med topp fire plassering der ville hun overta ledertrøya i Tour de Ski, men dessverre gikk det ikke helt som vi nesbuer og resten av det norske folk håpet. Hun måtte til slutt ta til takke med en sjetteplass. Anamarija Lampic fra Slovenia vant løpet foran Maiken Caspersen Falla og Natalia Neprayeva fra Russland. Uansett en strålende plassering og en glimrende start på touren som fortsetter tirsdag med 10 km fri.