Tiril Udnes Weng med en strålende 7.plass på 10 km fri

Fredag stod den første av helgens tre verdenscuprenn for damer i Falun på tapeten. 10 km fri intervallstart ble mer spennende enn noen kunne forutse.
Therese Johaug fikk større kamp om seieren enn vanlig, ledet løpet noen hundre meter fra mål, men rakk akkurat ikke frem til å slå Jessie Diggins fra USA, som vant løpet, 2,1 sekund foran Johaug. Svenske Ebba Andersson tok tredjeplassen, 14,6 sekunder bak dagens vinner.

Ragnild Haga, Heidi Weng, Helene Marie Fosseholm og Tiril Udnes Weng fulgte på plassene bak Anderersson. Lotta Udnes Weng endte på 11.plass, men kan bli disket for å ha gått feil.

NRK resonerte seg frem til at de fem første mest trolig går denne distansen i VM