Mathias Scharning holdt nullen i sin første seniorkamp for R&Å 2

5.div. Aurskog/Høland 2 mot R&Å 2 0-2 (0-1)

15 år gamle Mathias Scharning spiller til daglig på Team Nes sitt G16-lag, men ble tirsdag hentet opp for å spille 5.divisjon for R&Å 2 borte mot Aurskog-Høland 2.

Ett mål i hver omgang

Etter å ha tatt kun tre poeng på de åtte første matchene inkludert 9-0 tap for Fjellhamar, så ha rekruttlaget til R&Å nå virkelig fått sving på sakene. Før bortematchen mot Aurskog/Høland 2 så jaget laget sin tredje strake seier. Hjemmelaget stilte med noen rutinerte rever, men det var gjestene fra Årnes som kunne gå til pause med 0-1 ledelse etter scoring av Tage Pedersen Dorholt 40 minutter.

15 år gamle Marcus Solberg Damstuen med sitt første seniormål

Hjemmelaget kjempet iherdig for utligning i andre omgang, men R&Å-gutta holdt unna. Kampen kunne vippet begge veier, men med tre minutter igjen å spille så fastsatte 15 år gamle Marcus Solberg Damstuen sluttresultatet til 0-2 til R&Å 2.

Mens Mathias Scharning holdt nullen i den ene enden av banen, så scoret like gamle Marcus Solberg Damstuen sitt første seniormål for R&Å i den andre enden.

Etter ti serierunder tar R&Å 2 sommerferie på 7.plass med 12 poeng. Løvenstad leder 5.divisjon med 28 poeng, ett foran Løvenstad og fem foran Blaker på tredjeplass.

Hele 5.divisjonstabellen finner du her

R&Å2 stilte med følgende lag: Mathias Scharning, Magnus Helle, Jørgen Aaserud, Fredrik Stokkebryn, Øyvind Hofsrud, Lars Halvor Røisgaard, Magnus Granmo Finset, Øystein Riise Pedersen, Tage Pedersen Dorholt, Marcus Solberg Damstuen og Sondre Midtbøen. Benyttede innbyttere: Marius Sormerud Johansen, Alexander Gram Andersen, Remi Myhrer og Jørgen Rasmus Johannessen