To gavmilde forsvar da Haga G15 møtte Nordstrand lørdag.

Gutter 15 år A-sluttspill Nivå 2   Nordstrand 2 – Haga  29-25  (17-15)

Det var en virkelig fartsfylt affære publikum fikk overvære. Lagene fulgte hverandre i målprotokollen og byttet hele tiden på ledelsen, men aldri med mer enn ett mål. Når Ruben Kværner gav Haga ledelsen 11-10, var omgangen kun halvspilt! Så scoret hjemmelaget 3 ganger på rad og kunne for første gang skaffe seg en 2 måls ledelse. Denne øket de til 3 litt senere, men Hagaguttene beit seg fast og rett før pause kunne Patrik Holmøy redusere til 15-17 som ble pauseresultatet.

I pausen fikk beskjed om å konsenterere seg litt mer om forsvarsspillet, spesielt når Nordstrand var i ankomstfase. De kom hurtig opp og fikk derfor mange enkle sjanser. I tillegg var bruntrøyene ikke flinke nok til å flytte sidelengs.

Den andre omgangen startet som den første, jevnspilt. Men med Haga et lite hakk bedre, og de hentet inn hjemmelagets ledelse.  Fem minutter ut stod det 19-19 på tavla.  Så begynte en dårlig periode for det unge Hagalaget. Noe et meget godt hjemmelag benyttet seg av.  De skaffet seg en 25-20 ledelse midtveis i omgangen, men som så mange ganger før. Bruntrøyene gir ikke opp. De jobbet seg sakte men sikkert innpå vertene.  Et par minutter før slutt stod det 27-25 på tavla. Men det holdt ikke helt inn. Hjemmelaget scorte de 2 siste målene, og kunne innkassere en 29-25 seier.

Nordstrand var et hakk bedre, men en veldig bra innsats av Hagagutta.  De møter tross alt rene 2006-årganger og av godt nivå. Men en fartsfylt og morsom håndballkamp av 2 gode lag.

Haga stilte med følgende mannskap: Marius Qvigstad (keeper), Daniel Gruszczynski, Emilio Markussen, Mathias Andreassen, Henrik Sakshaug, Ruben Kværner, Patrik Holmøy (kaptein) og Benjamin Sefring.

Mål Haga: Patrik Holmøy (6), Henrik Sakshaug (6), Daniel Gruszczynski (5), Ruben Kværner (4), Emilio Markussen (3) og Benjamin Sefring (1).