To gode kamper av Hvam-damene, men dessverre ingen poeng

Hvam-damene

7ér damer Hvam – Bøn 1-3 (1-1)

Ny uke og en ny fotballkamp for Hvam-damene!
Denne gang hjemme mot Bøn som ligger på tredje plass like bak Lillestrøm og Lørenskog.

Dette viser seg å være et lag som spiller lange baller, og har store fysisk sterke medspillere, mens Hvam spiller mer pasninger langs bakken. Dette gjør at det blir en del dueller og en litt mer fysisk kamp enn hva Hvamsingen er vant med. Dessverre så kommer vi under i denne kampen også. Hvam skapte mange sjanser, og har gode muligheter foran mål, men klarer ikke å sette ballen i nettet.

Etter ca 20 minutter ut i første omgang så får vi et frispark 20 meter fra mål og Marthine Corneliussen gjør seg klar. Da lager hun årets hittil flotteste mål for Hvam. Hun treffer ballen perfekt og den dupper ned i høyre kryss for keeper. Dette utløser også store gledesscener blant medspillere og henne! Skikkelig gøy. 1-1 var også stillingen til pause.

Kampen fortsetter i samme spor i andre omgang. Hjemmelaget spiller mye ball, men klarer ikke lage mål. Så fikk de en skikkelig dårlig periode defensivt over hele banen , og slipper inn tre mål på 5 min. Taper 1-4.

Alt i alt er det en god kamp av Hvam, men så skjer jo det som ikke skal skje og det er at det glipper i voldsomt midt i andre omgang. Hvam må også bli bedre til å utnytte sjansene våre.

—————————————————–

7er damer Varpe – Hvam 3-1 (1-1)

 Hvam gikk til en kamp mot et lag som lå rett over de på tabellen. Hvam hadde en forfall til kampen, men gjengen som var med var klare for å spille en god kamp.

Det ble en kamp hvor det er flere av spillerne som både starter og spiller på uvante plasser, men det var ingen sak for disse damene! Topp innsats av hele laget!

Varpe er ett lag som spiller en fotball som er veldig fysisk orientert og som alt for ofte går langt over grensen for hva man gjør på en fotballbane. Kampen starter jevnt og spillet bølger frem og tilbake. Etter 10 min fikk Hvam en sjanse på corner som Marthine Corneliussen slår inn, men Varpe ikke får klarert og header i eget mål.Helt på tampen av omgangen klarer Varpe å redusere slik at det står 1-1 til pause.

Andre omgang fortsetter som første, og utover i omgangen blir det en del mer frispark i vår favør og dommer gir to gule kort til Varpe uten at Hvam klarer å putte ballen i mål. Dessverre så klarer Varpe å lage to mål så de vinner 3-1.

Igjen en godt gjennomført kamp fra Hvam sin side, men dessverre må de slite med ting som ikke hører hjemme på en fotballbane. Men de står sammen i dette og støtter hverandre. Kjempeinnsats av alle i dag på banen og i forhold til å støtte hverandre.
Vi kommer tilbake.

Neste kamp for Hvam-damene er onsdag 7.juni,hjemme mot Sand

Hvam stilte med følgende lag: Synne Louise Elverhøi, Martine Gjerdringen, Marthine Corneliussen, Maja Burud, Camilla Lund Strand, Martine Elise Ringereide og Benedikte Sverdrum Wennermo. Benyttede innbyttere: Karoline Helseth Thomsen, Charlotte Engen Mikkelsen, Kajsa Viken og Maren Tollaksen

Takker for info fra Hvam sin lagleder

Denne artikkelen er sponset av

Romerike Sparkebank

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg