To herlige seire til Haga J14 1 og 2 lørdag

En helg med 4 kamper startet med lokaloppgjør mot Sørumsand. Kampen starter jevnt og det stod 2-2 før Haga stakk i fra og opparbeidet seg en solid ledelse. Godt forsvar og keeperspill gjorde at det stod 3-10 til pause.

Sørumsand – Haga 2 9-19 (3-10)

I pausen fikk jentene beskjed om å holde konsentrasjonen oppe, noe som kan være vanskelig da hjemmelaget dro ned tempoet i kampen. Omgangen ble brukt til å prøve ut spillerne i litt uvante posisjoner og ble dermed mer jevnspilt enn første omgang. Det endte 9-19.

Haga stilte med følgende lag: Signe Asmyhr (keeper), Isabell Simonsen (1 mål), Lillie-Sofie Nordby Hartmann (7), Amalie Jelstrup Arnstad, Ane Alexandra Hjemmen, Mathilde Andresen Norum (3), Jessica Bjørndalen Gran, Julie Walseth (3), Selma Holmøy (5), Emma Holmøy

Haslum 2 – Haga 17-18 (10-9)

Senere på lørdagen stod en tøff bortekamp på menyen. Haslum 2 har startet sesongen med kun seire og vi forventet et betydelig høyere tempo i denne kampen. Her fikk jentene beskjed om å sette et godt forsvarsspill og, ikke minst, løpe hjem i forsvar.

Hjemmelaget scorte først, men Haga putta 2 på rappen og tok ledelsen. Slik vekslet lagene på gjennom omgangen. En omgang med høyt tempo og tøft forsvarsspill fra begge lag, ebbet ut med en knapp ledelse (10-9) til Haslum.

Jentene fikk mye skryt i pausen og beskjed om å holde konsentrasjonen oppe. Haga startet godt og putta de 2 første. Deretter byttet lagene på å score og det var meget jevnt og utrolig spennende gjennom hele kampen. Haga stod knallbra bakover, godt hjulpet av strålende keeperspill av Signe. Fremover spilte vi dispilinert og godt. Det var scoringer fra både vinger, backer og strekspillere. Drøyt 3 minutter før slutt satt Haga inn sitt 18. mål, mens hjemmelaget stod med 17. Resten av omgangen ble dominert av 2 gode forsvar og kampen ebbet ut med seier til Haga. En meget godt gjennomført kamp av samtlige spillere ga en fantastisk stemning i garderoben.

Haga stilte med følgende lag: Signe Asmyhr (keeper), Luna Aakervik Øyan (4 mål), Isabell Simonsen, Lillie-Sofie Nordby Hartmann (4), Patrycja Okonek (2), Mathilde Andresen Norum (1), Hanne-Marie Belsjø Thorud (2), Julie Walseth (1), Selma Holmøy (2), Emma Holmøy (2)