To historier fra 1970-tallet. Rolf Nordberg synes ikke R&Å-spillerne var morsomme

 

Rolf Nordberg

 

INGEN MORSOMME PERSONER PÅ ÅRNES (1971)

Tidligere FUVO-spiller Rolf Nordberg fant det for godt å skrive litt om miljøet på R&Å kontra sin tidligere klubb FUVO. I avisen R&Å-nytt skrev han følgende i 1971.(Nordberg var 17 år og fremdeles juniorspiller)

Noe som slo meg, var at samtlige gikk inn for å trene og at ingen protesterte eller prøvde å lure seg unna. Dette var nytt for meg, ikke for å si noe galt om FUVO, men i min gamle klubb skulle alltid noen fleipe, lure unna osv. noe som gikk ut over de som virkelig ville ha utbytte av treningen. Slike “morsomme” personer har jeg ennå ikke truffet her på Årnes, og det betyr i hvert fall mye for meg.

 

FUVO PROTESTERTE PÅ R&Å SITT UNGE MANNSKAP(1974)

Ungdomslaget til FUVO tapte 4-2 for erkerivalen R&Å, men la så inn protest fordi R&Å brukte en for ung spiller. I følge reglementet så kan man spille A-lags fotball fra 16 år, men man måtte være fylt 17 år for å spille på ungdomslaget. Dette var for øvrig første gang kretsen hadde hørt om at noen hadde protesterte fordi et lag brukte en for ung spiller, men protesten ble tatt til følge, og FUVO ble tilkjent seieren.  Det toppet seg da kretsens representant uttalte seg at FUVO kunne spart seg for å protestere. FUVO svarte da via lokalavisen Raumnes og med brev direkte til kretsen. Der skrev de i klare ordlag at kretsen måtte ta et styremøte for å gi vedkommende en reprimande.

Da FUVO rett etterpå protesterte på nytt, og vant den, så stod det i avisen Raumnes at det var veldig usikkert om det var mulig å få kåret en kretsmester, hvis protestene fortsatte ut sesongen.

 

Denne artikkelen er sponset av

Begravelsebyrået Nilsen

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg