To nye seire til Team Nes 1 Gutter 13 år.

Etter to ukers pause var det tid for to kamper på fem dager. Først ut var hjemme mot Sørumsand før de mandag denne uken tok turen til Li kunstgress og møte med Gjelleråsen 2.Lagets trener Marius Hansen har følgende å si om disse kampene:

Torsdag 27. August hjemme mot Sørumsand

Holdt unna tross stort press mot slutten av kampen

Etter et to ukers avbrekk fra serien var det på’n igjen mot Sørumsand. Etter snuoperasjonen mot Strømmen gikk Team Nes-gutta inn i denne kampen med mye selvtillit og nye erfaringer.

• Vi ble enige før kampen at vi skulle være påskrudd fra starten av og utføre kamp planen til punkt og prikke. Vi gjør som vi ble enige om og tar en fortjent 2-0 ledelse før Sørumsand reduserer, etter en omgang med der Team Nes er det beste laget, I pausen ble vi enige om å fortsette på samme vis etter sidebytte.

Halvveis ut i andre omgang økte hjemmelaget til 3-1, men fem minutter senere reduserte Sørumsand til 3-2 og dermed våknet kampen skikkelig til live igjen.

• Etter at Sørumsand reduserte til 3-2 og presset på for utligning, så begynte det å se skummelt ut. Etter en omgang med mye kriging og lite spill kunne gutta til slutt endelig slippe jubelen løs for nok en 3-poenger, sier en fornøyd trener Hansen til Nesfotballen.

Team Nes stilte med følgende tropp: Oliver Næss – Chris Aulibråten – Sander Hartweg – Arslan Hussain – Sigurd Aas – Sander Greni – Efe Cetin – Samuel Clasby – Daniel Jensen – Elias Ellefsen – Lazar Radanovic – Mateo Stenbro – Marius Lundberg

Mandag 31. August borte mot Gjelleråsen 2

Fantastisk kamp ga tre nye poeng

Etter to strake seire var Team Nes-gutta igjen klare for en tøff kamp borte mot et godt Gjelleråsen lag. Gutta visste de stod ovenfor en tøff oppgave, men etter fornyet selvtillit visste gutta at så lenge de har tro og vilje, så er laget gode nok til å slå hvem som helst.

Kampen starter bra med at Team Nes spilte seg igjennom og fikk en 1 mot 1 situasjon, men de klarte dessverre ikke å sette den i nettmaskene. Mot en så god motstander så blir ofte hardt straffet.  Gjelleråsen svarte med en rask og god kontring som endte i at de gikk opp til 1-0 etter 8 minutters spill.

• Gutta nullstilte seg og etter en fantastisk scoring av Lazar Radanovic stod det likt på Gjelleråsen. Nå så vi oss ikke tilbake og etter fantastisk angrepsfotball kunne dommeren skrive ned 1-2 på blokka etter enda en scoring av Lazar Radanovic. Vi gikk til pause med en 1-3 ledelse etter en nydelig lobb fra Mateo Stenbro over keeper.

Team Nes dominerte første omgangen så til de grader. Gutta fulgte kampplanene og utførte arbeidsoppgavene nærmest perfekt.

• I andre omgang presset Gjelleråsen voldsomt på for å komme inn i matchen, men gutta kriget og stod imot og holdt nullen omgangen ut. Da sluttsignalet gikk hadde vi vunnet 1-4 etter en fantastisk kamp av samtlige spillere, forteller en oppglødd Team Nes-trener Marius Hansen avslutningsvis til Nesfotballen