To seire til R&Å blå jenter 11 år

R&Å Blå J11

R&Å Blå – Ull/Kisa Rød 14-11 (8-6)

Etter tre uker med kun treninger var det endelig tid for kamper igjen for R&Å blå jenter 11 år. Første motstander ut var Ull/Kisa Rød. Etter å ha fulgt hverandre i starten av første omgangen, klarte R&Å-jentene å tilrive seg et lite initiativ mot slutten av omgangen. Rett før lagene gikk til pause satte hjemmelaget inn 8-6, som også ble pauseresultatet.

Andre omgangen var tett og jevn med kjempeinnsats fra begge lag, men R&Å var hele tiden bittelitt foran på måltavla. Ull/Kisa Rød var som nærmest på stillingen 10-9, men da satte R&Å-jentene på turboen, scoret to mål og holdt gjestene på akkurat passe avstand. Etter 40 spennende minutter kunne R&Å-jentene til slutt juble for 14-11 seier.

R&Å Blå – Ull/Kisa Grønn 21-7 (9-3)

1 time og 30 minutter senere var det dags for ny kamp mot Ull/Kisa, men denne gangen mot Ull/Kisa Grønn.  Til tross for at R&Å-jentene hadde en kamp i beina, så var de giret på å ta to av to mulige seiere. Det startet også veldig bra. Jentene var bunnsolide i forsvarsspillet og fant flyten i det offensive spillet. Det stod 5-0 på måltavla da Ull/Kisa Grønn scoret sitt første mål etter elleve minutter. Hjemmelaget fortsatte å varte opp med fint angrepsspill, scoret noen fine mål og kunne gå til pause med 9-3 ledelse.

R&Å fortsatte andre omgangen som første. De fikk til det de har trent på og målene rant inn som perler på en snor. Jentene stoppet ikke før de hadde scoret 21 mål og vunnet kampen 21-7.