To strake seire for Team Nes G19

2.div. Gutter 19 år. Team Nes – Lørenskog 1-0 (1-0)

Det så veldig mørkt ut etter null poeng og 1-20 på de to første matchene, men 5-1 seier over Ull/Kisa 2 sist, ga håp om poeng i hjemmemøte med Lørenskog 3.

Team Nes-gutta fikk en meget god start på oppgjøret da en Lørenskog-spiller satte ballen i eget nett allerede etter to minutters spill. Resten av omgangen hadde hjemmelaget god kontroll defensivt, styrte matchen, men sleit med å sette sjansene.

Team Nes-trener Magnus Midling Larsen forteller at de burde ledet med langt flere enn ett mål, men gutta var rett og slett ineffektive foran kassa.

Holdt unna Lørenskog-presset

Vertene startet andre omgangen også best, men etter hvert som tiden gikk så tok Lørenskog mer og mer over. Bortelaget jaget utligning, men Team Nes forsvaret holdt unna og etter 90 minutter kunne spillerne slippe jubelen løs for sesongens andre trepoenger.

• Vi startet andre omgangen med å presse Lørenskog på defensiven det første kvarteret. Så ser det ut som vi har løpt oss tomme. Vi ser slitne ut og blir satt under større og større press. Vi er heldig og dyktige som ikke slipper inn på tampen av kampen.
  • Vi tar med oss 3 poeng, og at vi holdt nullen for første gang i årets sesong, oppsummer en passe fornøyd trener til Nesfotballen etter kampslutt.

Etter fire serierunder ligger TN på 9.plass med seks poeng, men det er kun ett poeng opp til Sørumsand på tredjeplass.

Neste kamp er søndag 30.august, borte mot Dal

Team Nes stilte med følgende lag: Sigbjørn Nykmark, Mikael Dahl Flisen, Martin Valberg, Ola Haraldseth, Heine Risvik Paulsen, Kristoffer Jostein Bue, Magnus Rustad Nilsen, Thomas Sund Buseth, Eirik Ravnkleven Tøndel, Jørgen Rasmus Johannessen og Niklas Skogly.

Benken: Kevin Lund, Jakob Eilertsen Punnerud, Martin Stokke, Kristoffer Sefring, Ådne Skogheim og Ludwig Wang