To nye tap for FUVO G16

Til tross for at FUVO står med tre strake tap, så har FUVO-trener Roger Myrbråten stor tro på at det snart vil snu.

2.divisjon Sørumsand – FUVO 7-2 (4-1)

Resultatmessig ble det atter en tung arbeidsøkt for FUVO-laget.

Spillemessig, var det mye bedre levert enn de foregående kampene. Et par endringer i lagoppstillingen gjorde at noen av spillerene “trivdes” bedre i sine roller, og fikk ut et bedre potensiale. Det blir nyttig å ta med seg videre. Mikkel gjorde et meget positivt inntrykk, og tok godt vare på muligheten han fikk på midtbanen, da kapteinen måtte av banen med kramper. Uredd, som Mikkel er, vinner han mange dueller som er viktig på midten. Det skal bli fint å følge Mikkels utvikling videre, fordi trener Kulpen ønsker å levere spillere til A-Laget om noen år. Noen rokeringer i angrep og forsvar viste seg også å være bra.

Kampen kom i gang 20 minutter for sent, da det ikke møtte dommer. Ny ble tilkalt, så kampen kunne spilles, og det er ikke heldig når kampene spilles såpass sent på kvelden. Det, pluss mygg gjorde livet utfordrende for spillere, støtteapparat og tilskuere.

Alexander Persvangen-Johnsen og Sivert Poll scoret målene for FUVO

FUVO stilte med følgende mannskap: Mathias Scharning Lundberg, Fabian Sparby-Bagaas, William Fossum Østhaug, Truls Aasli Asphjell, Mantvydas Gecas, Nicolay Snildal, Christian Rodrigues Henrikson, Lamek Million, Sivert Aasli Asphjell, Mikkel Aasness, Sindre Poll, Kevin André Wego, Victor Joswig Næss og  Alexander Persvangen-Johansen

2.divisjon FUVO – Gjelleråsen2 0-10 (0-5)

Stortap mot meget godt et meget godt Gjelleråsen-lag

Her var det nivåforskjell. Våre gjester fra Gjelleråsen har en god årgang her som kommer til å prege ungdomsfotballen på Romerike i flere år fremover. Dessverre for oss så gikk det utover oss denne gang. De var bedre enn oss på alt i første omgang. Selv om omgangsresultatene viste 5-0 til gjestene i hver av omgangene så var vår andre omgang betydelig bedre enn første. En pauseprat fra trener Roger ga FUVO laget bedre uttelling.

FUVO stilte med følgende mannskap: Mathias Scharning Lundberg, Victor Joswig Næss, Fabian Sparby-Bagaas, Mantvydas Gecas, Nicolay Snildal, Lamek Million, ALexander Persvangen-Johansen, Niklas Thøger-Andresen, Christian Rodrigues Henrikson, Sindre Poll, Fredrik Granberg, Sivert Aasli Asphjell, Mikkel Aasness og Kevin André Wego

FUVO har ny sjanse til å reise kjerringa allerede i kveld da da tar i mot Strømmen til kamp på Funnefoss kunstgress kl 20:15