To sure ettmålstap for R&Å Futsal

Futsal 3. og 4.serierunde

Raumnes & Årnes fikk en godkjent start på de to første serierundene med en seier og ett tap. Men det var en litt redusert tropp som lørdag tok turen til Bjørnholtdallen og møte med Røa og Lambertseter. A-gutta var på «bottur til Budapest, derfor var det kun Fredrik Autio som til daglig spiller utefotball i den blå Årnes-drakta.

R&Å -Røa 3-4 (0-1)

I en jevnspilt første omgang var det allikevel Røa som kunne gå til pause med 0-1 ledelse. Fire minutter ut i andre omgang doblet Oslo-laget ledelsen, men så våket Årnes-gutta. Først reduserte Hosseim Amire til 1-2 etter 26 minutter, før Endre Arnesen Gjølstad to minutter senere utlignet til 2-2. R&Å var nå i støtet og fem minutter før slutt sendte Arnesen Gjølstad blåtrøyene opp i ledelsen for første gang i kampen. Det så ut til å gå mot sesongens andre seier, men så stoppet det helt opp. Med ett minutt igjen så spille kokte det litt over for det urutinerte R&Å- laget. Først utlignet Røa til 3-3, før de like etterpå fikk straffespark som de satte i nettmaskene. Dermed endte det hele med et meget surt 3-4 tap.

Lambertseter – R&Å 4-3 (0-2)

To timer etter den første matchen var det dags for nok et møte med en Oslo motstander, nemlig Lambertseter. Simen Lirio sendte R&Å opp i ledelsen et drøyt minutt før førsteomgangen var ferdigspilt, og før dommeren rakk å blåse av til pause hadde Sølve Dahlin Sæter doblet ledelsen. En perfekt avslutning på etter en god omgang av R&Å-gutta.

Dessverre scoret Lambertseter rett etter sidebytte, og med to scoringer i det 28. og 29. minutt hadde de snudd tomålsunderlege til 3-2 ledelse. Hossein Amiri ga nytt liv i kampen da han utlignet til 3-3, men med fire minutter igjen å spille satte Lambertseter inn kampens siste mål.To sure ettmålstap var dermed et faktum.

Etter fire kamper står R&Å med en seier og tre ettmålstap. R&Å-spiller og lagleder Simen Holter sier til R&Å sin facebookside at det er mangelen på rutine som ble utslagsgivende i begge tapene.

Neste serierunde spilles 10.november, da venter Klemetsrud og Vestli. To motstandere det helt klart bør være mulig å ta poeng fra.