Tøff dag på jobben for Hvam-gutta

Tung dag på jobben for Henrik Risvik Paulsen og resten av lagkompisene

Hvam stod med åtte seiere på de ni første matchene før de avsluttet vårsesongen med bortekamp mot et godt, men ustabilt Flisbyen-lag. Hvamsingene var avhengig av seier skulle de holde følge med serieleder Bøn som stod med ti strake seire.

6.div. Flisbyen mot Hvam 4-0 (2-0)

Etter fem strake seire skulle dette bli dagen da ting gikk på tverke for hvamsingene. Den tidligere Strømmen-spilleren Robyn Daly sendte Flisbyen i ledelsen 1-0 etter et drøyt kvarter spill og etter en halvtime doblet Alexander Stubberud Hungnes ledelsen. Gjestene fra Hvam kom til noen sjanser, men ballen ville ikke inn.

Da Flisbyen gikk opp til 3-0 etter 65 minutter ved Ako Ahmadi, gikk piffen litt ut av Hvam-spillerne. Med ti minutter igjen å spille ble vondt til verre da Jon Marco Ciccomartini satte inn hjemmelagets fjerde mål og fastsatte med det sluttresultatet til 4-0 til Flisbyen.

Tapet betyr Hvam tar sommerferie på 3.plass med 24 poeng. Bøn leder med 30 poeng, mens Fjellhamar 2 har klatret opp på 2.plass med 25 poeng, men med en kamp mer spilt enn de to andre topplagene.

Du finner hele 6.divisjonstabellen her

Hvam stilte med følgende lag: Henrik Risvik Paulsen, Simen Andreassen, Stian Bøsterud, Martin Holter, Even Dahl, Gøran Haga, Fredrik Olsen, Henning Torgnesskar, Tony Kristiansen og Thomas Wiksaas. Benyttede innbyttere: Marius Rognerud, Alexander Persvangen-Johansen, Joachim Lihus, Daniel Aleksander Andresen og Mantvydas Gecas