Toppscorer og nykommer scoret i Hvam seier

Henning Torgnesskar

Henning Torgnesskar veit fortsatt hvor målet står. Lørdag klinket han inn årets tre første nettkjenninger.

Lørenskog mot Hvam 3-6 (1-3)

Hvam spilte første kamp i Obos Cup lørdag borte mot Lørenskog. Fjorårets toppscorer Henning Torgnesskar og nykommer Simen Liro satte begge sitt preg på kampen med tre mål hver.

Henning Torgnesskar startet 2023 som han avsluttet fjoråret, nemlig med scoring etter 17 min. To minutter senere fulgte Simen Lirio opp med å doble ledelsen. Lørenskog reduserte til 1-2 etter halvspilt omgang, men Lirio fant på nye veien til nettmaskene etter en halvtime og Hvam kunne med det gå til pause med 1-3 ledelse.

Torgnesskar og Lirio med 3 mål hver

Seks minutter etter sidebytte økte Torgnesskar til 1-4. Så våknet hjemmelaget til live og reduserte to ganger før det var spilt et kvarter av andre omgangen. Hvam-spillerne hadde enda litt mer å gå på og etter 73 minutter satte Simen Liro inn sitt tredje for dagen. Henning Torgnesskar ville ikke være dårligere og med ni minutter igjen å spille fastsatte han sluttresultatet til 3-6 til Hvam.

Hvam spiller neste kamp i samme cup 26.februar, hjemme mot Fet

Hvam stilte med følgende lag: Henrik Risvik Paulsen, Anders Norum, Simen Andreassen, Karsten Fjeldberg, Julian Risvik Paulsen, Even Dahl, Gøran Haga, Fredrik Olsen, Henning Torgnesskar, Tony Kristiansen og Simen Lirio