Tre av tre mulige for Nes Innebandyklubb sitt bredde lag

Nes Falcons

Menn bredde: Nes IBK – Fet 7-2 (2-1,1-1,4-1)

Nes Innebandyklubb stod med to seiere av to mulige før hjemmemøte med bunnlaget Fet i Vormsundhallen. Med samme innsats som i de to forrige matchene, så ville dette ende med nok en seier.

Tok ledelsen etter 45 sekunder

Kampen var ikke mer enn 45 sekunder gammel før kampens toppscorer, Ole Martin Grøndahl, sendte hjemmelaget i ledelsen på assist fra Are Troli, som tre minutter senere økte til 2-0. Gjestene reduserte etter hvert til 2-1, som også var resultatet etter første omgang.

Grøndahl med fire scoringer, Troli med fire assist

Fem minutter ut i andre omgang utlignet Fet til 2-2, men tre minutter senere sendte Espen Håkelien vertene tilbake i ledelsen 3-2. I den tredje og siste omgangen så satte duoen Are Troli og Ole Martin Grøndahl på turboen. Men første mann på scoringslisten ble Mats Thomas Petterson på assist fra Troli, før Grøndahl satte inn tre kjappe scoringer i løpet av tre minutter og avgjorde matchen. Kaptein Are Troli var sistemann på to av scoringer og endte med opp som kampens målkonge med en scoring og fire assist.

Neste match for Nes er lørdag 21.januar, hjemme mot Monolitten

Nes stilte med følgende lag: Geir Gustav Lund, Espen Håkelien (1+0), Andre Bødker, Geir Gustav Lund, Niklas Eriksen Berg, Thomas Skogholt, Are Troli (1+4), Mats Thomas Pettersson (1+1), Ole Martin Grøndahl (4+0), Jan-Erik Andresen og Tomas Miguel Eriksson.