Tre nesbuer noterte seg med målpoeng i toppoppgjør i ishockey

Hasle-Løren –Grüner  4-3 (2-0,1-2,1-1)

Torsdag møttes Hasle-Løren og Grüner til naboppgjør i Bambusa-ligaen i ishockey. Begge lagene har flere nesbuer på laget og tre av dem noterte seg for målpoeng i det spennende toppoppgjøret i Kvinnes toppserie.

Serietoeren slo serietreeren

Serietoer Hasle-Løren stilte med Emilie Ilseng Kristiansen i mål og med unge lovende Kajsa Anette Bråten som poenggarantist. Motstander Grüner stilte på sin side med to ringrever i Emma Bøsterud Kvello og Linn Aakre i sine rekker.

To scoringer av Aakre holdt ikke til poeng

Det var hjemmelaget som kom best i gang og med scoring etter 6 og 16 minutter, hvorav Kajsa Anette Bråten vartet opp med assist på det siste mål. Dette var hennes 15 målpoeng for sesongen.

Hjemmelaget gikk til pause etter første perioden med tomålsledelse, men et stykke ut i midtperioden slo Gruner tilbake. Nes-duoen Kvello og Aakre klinket til med tredjeassist og mål. Ett minutt senere utlignet gjestene til 2-2. Helt på tampen av perioden tok Hasle-Løren tilbake ledelsen og i starten av tredjeperioden økte vertene til 4-2. Med seks minutter igjen å spille skapte Linn Aakre nytt liv i kampen da hun på egen hånd reduserte til 3-4 med sesongens niende scoring og 19. målpoeng. Nærmere enn det kom aldri Grüner, dermed kunne Emilie Ilseng Kristiansen og Kajsa Anette Bråten juble for tre viktige og ikke minst fortjente poeng