Tre strake seiere for Team Nes G16 sitt første lag i 1.divisjon

Sommerferie og cuper gjorde godt for gutta

Team Nes sitt førstelag i klassen gutter 16 år hadde en tung vårsesong hvor de i løpet av de ti første matchene kun tok ett poeng og lå med det desidert sist i 1.divisjon. De avsluttet vårsesongen med 1-8 tap for Skedsmo, men så kom sommerferien og cuper. Gjennom gode prestasjoner i Norway Cup og Sandarcupen fikk gutta tilbake spillergleden og ikke minst så spilte de på seg selvtillit før høstens kamper.

Snudde mot Lillestrøm 2

Den første høstkampen gikk på Haga stadion mot Lillestrøm 2, ett lag som lå rett rundt de på tabellen og som det var mulig å ta poeng mot. Dessverre startet det litt som i vårkampene, med at motstanderen tok ledelsen. Team Nes gutta strittet lenge i mot, men med 12 minutter igjen å spille så utlignet Marcus Solberg Damstuen til 1-1 og med kun åtte minutter igjen å spille så satte Casper Ovell-Rolén inn vinnermålet. Dermed var sesongens første serieseier i boks.

Meget sterk borteseier mot Strømmen 

Neste kamp gikk borte mot et sterkt Strømmen-lag som kjemper om topp tre plass. Våroppgjøret på Årnes kunstgras endte med 7-2 seier til Strømlingene, men denne gangen var Team Nes-gutta enda bedre forbredt. Truls Aasli Asphjell ga bortelaget ledelsen 0-1 etter en halvtimes spill og rett før slutt sikret Marcus Solberg Damstuen seieren da han satte inn 0-2 til Team Nes.

Marcus Solberg Damstuen har hatt en enorm fremgang fra i fjor hvor han spilte G16 fotball i 3.divisjon til at han i 2022 har fått masse kamper for a-laget i 4.divisjon

Scoret vinnermålet ett minutt før slutt

Søndag spilte laget sin tredje høstkamp da tok i mot Rælingen til kamp på Årnes sin flotte, men lite brukte gressmatte. Gjestene tok ledelsen fra straffemerket et godt stykke ut i første omgang, men nok en gang slo Team Nes gutta tilbake. Først utlignet Elias Solvang Ellefsen  til 1-1 da han skrudde inn en corner etter en times spill. Kampen så ut til ebbe ut med poengdeling, men to minutter før slutt satte Marcus Solberg Damstuen inn 2-1 og ble med det matchvinner. Dermed står laget med tre strake seiere og 10 poeng etter 13 av 20 kamper er spilt.

Neste kamp for Team Nes er søndag 4.september, borte mot serietoer Gjerdrum

Team Nes stilte med følgende tropp til Rælingen matchen. Mathias Scharing Lundberg, Sander Granlien-Hartweg, Sigurd Røseplass Aas, Casper Ovell-Rolén, Mateo Stenbro, Mads Sann Laget, Daniel Juel Nyland Jensen, Anders Huser Bølge, Fredrik Hanekamhaug, Elias Solvang Ellefsen, Kristoffer Snildal, Marcus Solberg Damstuen, Marius Lundberg, Truls Assli Asphjell og Lazar Andreas Radonovic

 

Denne artikkelen er sponset av

Toyota Romerike

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg